Levea

A whole new world
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Laatste onderwerpen
» De stad Qwatar - Delicia
wo sep 11, 2013 5:06 am van Ian

» Het grootland - Het Naaldbos
ma sep 24, 2012 8:29 pm van Keira

» De ruïnes - Bergendal
za sep 22, 2012 11:51 pm van Deke

» Kamalita - Herberg de Zwarte roos
za sep 15, 2012 11:00 pm van Keira

» Oerwoud - Zuiderlanden
vr sep 14, 2012 3:03 am van Deke

» Fita - De bocht in de rivier
wo sep 12, 2012 2:54 am van Deke

» Het zwarte strand
ma sep 10, 2012 9:18 am van Ian

» Jura - het grote meer
ma sep 10, 2012 8:34 am van Keira

» Samino - Ebalt - De herberg
ma sep 10, 2012 6:52 am van Ruby

Statistieken
We hebben 41 geregistreerde gebruikers
De nieuwste gebruiker is Phineas.

Alle gebruikers hebben in totaal 2929 berichten geplaatst in 162 onderwerpen
Meest actieve berichtenplaatsers van deze week

Deel | 
 

 Ayu Katherina Swift

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ayu,
Level 1
avatar

Aantal berichten : 282
Registratiedatum : 22-06-12

BerichtOnderwerp: Ayu Katherina Swift   ma jun 25, 2012 5:27 am

De basis informatie
Volledige naam: Ayu Katherina Swift
Roepnaam/bijnaam: Door de meeste mensen wordt ze aangesproken als Ayu, zo stelt ze zichzelf ook altijd voor. Alleen haar vader noemt haar altijd Katherina of Kat.
Leeftijd: 18
Verjaardag: 21 juli
Geslacht: Vrouw
Geloof: De ouders van Ayu geloofde beide in andere dingen. Ayu is Alteist. Dit is eigenlijk gewoon een persoon die niet een bepaald geloof heeft.
Tovenaar, begaafde of 'gewone sterveling': Begaafde

Het innerlijk
Karakter: Ayu is een redelijk gesloten meisje. Ze is behoorlijk onzeker over zichzelf al laat ze dat aan niemand merken. Ze heeft een grote mond en zegt wat ze wilt. Ze trekt zich niets aan van wat andere daar van denken. Verder is ze lief voor de mensen die ze als haar vrienden beschouwd maar toch moet je oppassen, want haar stemming kan plotseling omslaan.
Relaties: Ayu valt op jongens. Ze is iemand die niet makkelijk een relatie aangaat. Ze is niet erg open en durft zelf ook niet te geloven dat er ook maar iemand is die van haar zou kunnen houden.
Bijzonderheden aan karakter: Er zijn niet veel dingen die bijzonder zijn voor Ayu, natuurlijk zijn er een aantal dingen die typisch voor haar zijn. Zo is ze bijvoorbeeld heel angstig als het om relaties gaat. Ze heeft een beetje bindingsangst. Ze heeft een ketting die ze altijd draagt. Dit doet ze omdat ze denkt dat het haar ziel beschermd.
Talenten: Ayu kan aardig over weg met een pijl en boog. Dit heeft ze zichzelf geleerd tegen alle regels van haar vader in. Verder kan ze erg goed overweg met een penseel. De prachtigste dingen kan ze schilderen en tot leven brengen.
Zwakheden: Ayu kan erg scherp uit de hoek komen. Dit klinkt als iets goed maar dat is het absoluut niet. Als vrouw zijnde wordt het niet geaccepteerd dat ze zich zo uitspreekt. Het levert haar vaak benauwde situaties op waar ze zich maar met moeite uit kan winnen.
Haar lichaam heeft maar weinige minpunten, het enige waar ze soms last van heeft is het feit dat ze haar rechterbeen vroeger toen ze klein was gebroken heeft. Ze loopt af en toe een beetje mank hierdoor. Natuurlijk is het bot niet meer zo sterk als vroeger en dus vormt het, als mensen het weten, een zwakke plek voor haar.
Sterke punten: Ayu is lenig en ontzettend snel. Haar smalle postuur maakt dat mensen haar snel onderschatten waarvan zij meestal dankbaar gebruik van maakt.

Status: Ayu wordt vaak onderschat. Ze heeft een bepaalde aura om haar heen hangen waardoor mensen haar een beetje arrogant vinden. Ze komen niet graag op haar af. Alleen mensen die haar uitdagen denken vaak dat Ayu niets waard is. Dat ze simpel weg tot niets in staat is. Die mensen krijgen de deksel meestal snel genoeg op hun neus. Vrienden van Ayu weten dat ze veel heeft meegemaakt en proberen haar zoveel mogelijk te beschermen, want onder haar harde laag zit een klein meisje verborgen dat ontzettend angstig is.

Afkomst:
Land: Ayu heeft nooit het gevoel gehad dat ze bij een land hoorde. Maar ze heeft haar hele leven gewoond in Delici. Haar vader is afkomstig uit dit land, haar moeder is lid van De Chira stammen.
Volk: Ayu behoort dus niet echt tot een volk. Ze heeft ook niet veel met de volken waar haar ouders tot behoren. Bij haar vader thuis wordt ze niet volledig geaccepteerd omdat ze een halfbloed is, en in de Clan is precies hetzelfde verhaal gaande. Ze vinden haar slecht en hebben haar liever niet in de buurt van hun kinderen. Ayu trekt zich hier maar weinig van aan, ze kent de gebruiken van beide volken maar leeft ze niet na. Het hoort niet bij haar.
Beschrijving volk: Ayu hoort dus niet bij een volk. Het is ook niet echt ergens gelegen, ze is gewoon een beetje een buitenbeentje.
Familie: Ayu heeft geen broertjes, wel heeft ze een zusje. Deze is een jaar jonger dan haar. Het is overigens niet echt een zusje maar een halfzus. Haar moeder is overleden toen Ayu 8 was. Haar vader is toen opnieuw getrouwd. Dit heeft Ayu hem nooit vergeven. De band met haar familie is niet echt geweldig.

Het uiterlijk
Uiterlijke kenmerken van het volk: Ayu haar moeder behoort tot het Chira volk, in tegenstelling tot de mensen van dat volk heeft Ayu geen vleugels, dit komt door het feit dat ze een halfbloed is. Wel heeft ze een goed gehoor. Verder zijn er niet echt bijzonderheden aan het uiterlijk van Ayu.
Lengte: Ze is ongeveer 1.70, dit is een redelijk normale lengte en ze doet geen moeite om langer te lijken.
Omschrijving haar: Ayu’s haar is niet echt steil maar heeft ook geen krullen. Er zit een beetje slag in van haarzelf. Meestal zorgt ze ervoor dat het steiler wordt. Dit omdat het anders zo springerig wordt. De kleur is inktzwart, in de zomer wordt het wat lichter maar niet heel veel.
Omschrijving ogen: Haar ogen zijn niet groot en niet klein, vaak gebruikt ze een klein beetje mascara en oogschaduw om haar ogen meer sprekend te maken. De kleur van haar ogen is lichtblauw, als de hemel op een heldere dag.
Bouw van het lichaam: ze is redelijk lenig en lang. Haar spieren zijn goed ontwikkeld doordat ze vaak wegsluipt van het landhuis om te dolen door de bossen. Iets wat natuurlijk ten strengste verboden is.
Kledingstijl: Als ze thuis is, bij haar vader, dan draagt ze meestal simpele jurken. Zodra ze weg gaat worden diezelfde jurken ingewisseld voor een broek en gemakkelijk zittend shirt.
Uiterlijke kenmerken: Ayu is totaal niet ijdel, ze doet alleen dingen aan haar uiterlijk als ze thuis is omdat dit volgens haar vader zo hoort. Ze heeft daar zelf helemaal geen behoeften aan.

Kracht
Hoofdkracht: Water
Specialiteit van het volk: Ayu is zoals al eerder gezegd een halfbloed, ze heeft zowel de specialiteit van het Chira volk als dat van de Delica, beide specialiteiten –een goed gehoor, en strategische inzichten- zijn zwakker dan bij volbloeden.
Specialiteit van de tovenaar: -
Wapens: Ayu heeft een pijl en boog, deze verstopt ze in het woud bij het landhuis. Verder heeft ze een kort zwaard waarmee ze goed genoeg overweg kan om te overleven maar ze is er geen held mee.
Vechtsport: ze beoefend geen vechtsport, ze heeft er thuis de mogelijkheden niet toe en als ze weg is dan heeft ze haar gedachten wel ergens anders.

Draak of ander Wezen
Wezen: Draak
Naam van je draak of wezen: Raisa, haar overgrootmoeder heette zo en het is een eerbetoon aan haar.
Geslacht van je wezen: vrouwelijk
Karakterschets: Raisa is in tegenstelling tot Ayu zelf erg precies. Ze zorgt voor de nodige afremming waardoor Ayu dikwijls geïrriteerd raakt, toch is het goed omdat hierdoor Ayu wel twee keer nadenkt voordat ze iets doet.
Uiterlijk van je draak: Raisa heeft een lichtblauwe huid, dezelfde kleur als de ogen van Ayu. Verder is ze niet erg groot wat ook niet echt nodig is omdat Ayu dat zelf ook niet is.

Extra
Verleden: Ayu had tot haar achtste een prima verleden. Haar ouders hielden ondanks dat zo’n beetje iedereen ertegen was ontzettend veel van elkaar. Maar op haar achtste overleed Ayu’s moeder. Haar verdriet was groot en tot haar spijt had haar vader al binnen een paar maanden een nieuwe vrouw, Ayu voelde zich verraden en liep weg.
Gezien het feit dat haar vader erg rijk was liet hij ontzettend veel mensen naar haar zoeken. Het duurde dan ook niet lang voor de uitgehongerde en verzwakte Ayu weer werd gevonden en terug werd gebracht naar haar huis. Daar stond haar geen zonnige toekomst te wachten.
Haar vader was veranderd, zijn verdriet om zijn overleden vrouw voerde de boventoon. Hij sloeg Ayu steeds vaker omdat ze volgens hem teveel fouten maakte. Hij verweet haar de dood van haar moeder. Daarbij kwam dat Ayu ontzettend veel op haar moeder leek.
Al deze dingen bij elkaar maakte dat de band tussen Ayu en haar vader steeds verder verslechterde. Toch bleef ze van hem houden, ze bleef bij hem en probeerde altijd het beste te doen. Haar stiefmoeder werd zwanger en kreeg een prachtige dochter. Iedereen aanbad haar omdat zij nu eenmaal een volbloed was. Perfect. Iets wat Ayu nooit zou zijn.
Toch had Ayu iets wat haar zusje nooit zou hebben, ze was een begaafde. Dat was iets voor Ayu waaraan ze altijd is blijven vasthouden. Het maakte dat ze nog wilde blijven leven.
Overig: De relatie tussen haar vader en moeder was erg ingewikkeld. Haar vader werd verliefd op haar moeder, iets wat niet mocht doordat ze allebei bij een ander volk hoorde.
Toch lieten ze alle bezwaren achter wegen en trouwde ze. Haar vader was een rijk man en behoorde tot de edelen, hij werd onterft, toch hield hij nog genoeg geld over. Ayu is hierdoor nooit iets tekort gekomen qua geld maar het bleef een lastige familie. Zeker toen haar stiefmoeder trouwde met haar vader want daar hoorde zij niet bij. Ayu werd gezien als een zwarte bladzijde.
Ayu is overigens ook verslaaft aan mesblad, een soort van nicotine van vroeger. Ze rookt dit zelf ontzettend veel en is dus eigenlijk ook altijd onder invloed.

Plaatje:






Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keira
Level 1
avatar

Aantal berichten : 297
Registratiedatum : 21-06-12
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Ayu Katherina Swift   ma jun 25, 2012 9:08 am

Bijna goedgekeurd, een halfbloed heeft precies het uiterlijk van een Chira. Het zal alleen geen Chira kinderen voort kunnen brengen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ayu,
Level 1
avatar

Aantal berichten : 282
Registratiedatum : 22-06-12

BerichtOnderwerp: Re: Ayu Katherina Swift   ma jun 25, 2012 9:25 pm

Haar moeder us niet volledig chita... Dus dan kan ayu toch geen chira zijn?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keira
Level 1
avatar

Aantal berichten : 297
Registratiedatum : 21-06-12
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Ayu Katherina Swift   ma jun 25, 2012 9:54 pm

Als haar moeder een halfbloed is, haar vader een chira krijg je 50% kans op een chira en 50% kans op het andere wezen wat haar moeder was Wink
Je hebt geen tussenweg;p
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ayu,
Level 1
avatar

Aantal berichten : 282
Registratiedatum : 22-06-12

BerichtOnderwerp: Re: Ayu Katherina Swift   ma jun 25, 2012 10:00 pm

Haar vader is geen chira... Dat staat een stuk of vijf keer beschreven....
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keira
Level 1
avatar

Aantal berichten : 297
Registratiedatum : 21-06-12
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Ayu Katherina Swift   ma jun 25, 2012 10:02 pm

Oké, ik kan niet alles onthouden ^^

Als haar moeder dan wel een Chira is, dan kan ze chira zijn, maar heeft ze de volledige kenmerken ervan Wink
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ayu,
Level 1
avatar

Aantal berichten : 282
Registratiedatum : 22-06-12

BerichtOnderwerp: Re: Ayu Katherina Swift   ma jun 25, 2012 10:07 pm

affraid Ze is geen chira.
Ik snap het probleem niet echt want ik heb alles gelezen en als haar moeder een halfbloed is dan kan Syu geen chira zijn... Maar oke ik zal wel iets verkeerd doen...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keira
Level 1
avatar

Aantal berichten : 297
Registratiedatum : 21-06-12
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Ayu Katherina Swift   ma jun 25, 2012 10:10 pm

Het kan ook zijn dat ik te snel gelezen heb, of aanmeldlijsten door elkaar haal Embarassed
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keira
Level 1
avatar

Aantal berichten : 297
Registratiedatum : 21-06-12
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Ayu Katherina Swift   ma jun 25, 2012 10:11 pm

Jep ik heb te snel gelezen xD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ayu,
Level 1
avatar

Aantal berichten : 282
Registratiedatum : 22-06-12

BerichtOnderwerp: Re: Ayu Katherina Swift   ma jun 25, 2012 10:12 pm

Lees de lijst dan nog een keer, ik moet nu weg maar zie het vanmiddag wel...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keira
Level 1
avatar

Aantal berichten : 297
Registratiedatum : 21-06-12
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Ayu Katherina Swift   ma jun 25, 2012 10:13 pm

ze is goedgekeurd hoor, ik had het met het gehoor verkeerd geïnterpeteerd denk ik, en toen een andere lijst erdoor heen gehaald in m'n hoofd ^^

(Dat krijg je als je een vracht van 5 pallets krijgt en je koppijn hebt door het te weinig drinken gloof ik:$)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud




BerichtOnderwerp: Re: Ayu Katherina Swift   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Ayu Katherina Swift
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Levea :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: