Levea

A whole new world
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Laatste onderwerpen
» De stad Qwatar - Delicia
wo sep 11, 2013 5:06 am van Ian

» Het grootland - Het Naaldbos
ma sep 24, 2012 8:29 pm van Keira

» De ruïnes - Bergendal
za sep 22, 2012 11:51 pm van Deke

» Kamalita - Herberg de Zwarte roos
za sep 15, 2012 11:00 pm van Keira

» Oerwoud - Zuiderlanden
vr sep 14, 2012 3:03 am van Deke

» Fita - De bocht in de rivier
wo sep 12, 2012 2:54 am van Deke

» Het zwarte strand
ma sep 10, 2012 9:18 am van Ian

» Jura - het grote meer
ma sep 10, 2012 8:34 am van Keira

» Samino - Ebalt - De herberg
ma sep 10, 2012 6:52 am van Ruby

Statistieken
We hebben 41 geregistreerde gebruikers
De nieuwste gebruiker is Phineas.

Alle gebruikers hebben in totaal 2929 berichten geplaatst in 162 onderwerpen
Meest actieve berichtenplaatsers van deze week

Deel | 
 

 Fabian Sherlock Goodman

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Fabian
Level 1
Fabian

Aantal berichten : 13
Registratiedatum : 23-06-12

BerichtOnderwerp: Fabian Sherlock Goodman    za jun 23, 2012 10:11 am

De basis informatie
Volledige naam: Fabian Sherlock Goodman
Roepnaam/bijnaam: Fabian, Faab en soms spottend/grappend Sherlock
Leeftijd: 24
Verjaardag: 23 maart
Geslacht: M
Geloof: -
Tovenaar, begaafde of 'gewone sterveling': gewone sterveling

Het innerlijk
Karakter:
Fabian is een rustige, wat stille man die niet erg veel contact met anderen heeft. Niet omdat hij niet goed weet hoe hij zich moet gedragen of dat hij iets tegen mensen heeft. Hij is gewoon liever alleen. Hij is ook niet snel van zijn stuk te brengen en laat zich niet door zijn emoties leiden. Hij denkt gewoon rustig over dingen na en maakt geen overhaaste beslissingen. Het nadeel hiervan is dat hij soms iets teveel nadenkt en als het waren gek wordt van zijn eigen gedachten. Want als je niet veel praat of onder de mensen bent zijn je gedachten het enige wat je hoort. Maar je kunt wel zeggen dat Fabian ‘goed’ kan nadenken. Hij is heel erg intelligent en op een bepaalde manier straalt hij dat ook uit. Hij kan ook heel erg snel nadenken en snel linken tussen bepaalde dingen leggen. Zo kan hij al snel een beeld van iemand hebben door simpelweg dingen die hij afleidt uit iemands kleding, haar of manier van lopen samen te voegen. Er is dan ook maar weinig dat hem ontgaat. Of het nu om een bepaalde blik van iemand of een klein detail dat als bewijsmateriaal kan dienen, hij ziet het allemaal. Hij vindt het ook leuk om kleine dingen die niemand anders ziet op te merken. Hij is ongelofelijk geduldig en kan als het nodig zijn een hele dag ergens zitten terwijl hij helemaal niets doet. Ook is hij erg professioneel, hij laat zich niet afleiden of op een andere manier van zijn werk houden. Plichtsgetrouw hoort hier ook bij. Iets wat je niet zo snel achter hem zou zoeken maar wel noodzakelijk is voor zijn werk is dat hij nieuwsgierig is. De waarheid en leugens fascineren hem en hij doet er dan ook veel voor die uit te zoeken. Dit betekent niet dat hij zelf ongelofelijk eerlijk is, hij is ook geen echte leugenaar maar zit er ergens tussenin. Zelf haat hij het echter als er tegen hem gelogen wordt, een beetje hypocriet dus, aangezien hij een soort obsessie met de waarheid heeft. Dat is ook de voornaamste reden dat hij een detective is. Om de waarheid te achterhalen. Als je nieuwsgierigheid al niet bij hem vond passen, houd je vast. Fabian is verslaafd aan een bepaald soort kruid, een soort drugs. Het zorgt ervoor dat hij zich even helemaal van de wereld en ‘gelukkig’ voelt. Maar bovenal geeft het hem visioenen die verbazingwekkend genoeg ook nog kloppen. Ze zijn meestal niet heel duidelijk, maar het helpt hem vaak wel met zijn werk. Hij is zowel verslaafd aan het gevoel dat het hem geeft als aan de visioenen.
Relaties: Fabian doet niet aan relaties, of dat nu lange, serieuze relaties zijn of een ONS. Ook flirten zal je hem niet zien doen. Hij heeft daarentegen wel oog voor schoonheid. Hij valt op vrouwen.
Bijzonderheden aan karakter: Zijn nuchterheid, zijn obsessie met de waarheid
Talenten: dingen die niemand anders ziet opmerken, misdaden oplossen
Zwakheden: gevoelens tonen of daar zelf mee omgaan, zijn verslaving
Sterke punten: zijn intelligentie

Status: Hij heeft niet veel persoonlijke contacten, maar er zijn wel een aantal mensen die hem kennen als inspecteur Goodman

Afkomst:
Land: Tarik Unie (17)
Volk: het Tarik volk
Beschrijving volk: De manier waarop herinneringen in de hersenen worden opgeslagen is anders dan vaak gedacht wordt. Het is niet als een harde schijf waarop je gewoon door de verschillende ‘bestanden’ kunt bladeren die nog precies hetzelfde zijn als toen je ze opsloeg. Dat is helemaal niet het geval. Telkens als je je iets herinnert creëer je die herinnering helemaal opnieuw. Het is daarom onvermijdelijk dat herinneringen veranderen, hoe vaker je ze herinnert hoe meer ze verandert zijn. De herinneringen die nog het meest intact zijn, zijn dus eigenlijk die herinneringen die je je niet meer kunt herinneren.
Bij mensen uit de Tarik Unie werkt dit anders. Hier is het veel meer te vergelijken met een harde schijf. Herinneringen die eenmaal zijn opgeslagen blijven daar altijd hetzelfde en blijven ook scherper en duidelijker. Ze vervagen niet. Ook kunnen ze zich dingen die binnen de afgelopen 48 uur zijn gebeurd precies herinneren. Een tijdelijk fotografisch geheugen dus. Het blijft niet omdat hun hersenen het niet aankunnen al die informatie te onthouden. Dat is gewoon te veel.

De Tarik Unie is een heel hechte samenleving. Vooral de familie is iets dat heel erg centraal is. Eigenlijk is hun hele samenleving om de familie heen gebouwd. Maar al lijkt het een heel hartelijk volk voor buitenstaanders ervaren sommige mensen die er wonen dat iets anders. Er zijn heel veel strenge gedragsregels. Ook wordt er heel erg sterk vastgehouden aan oude gewoontes en tradities. Zo worden onder andere bruiloften en begrafenissen altijd op precies dezelfde manier gehouden. Manieren en etiquette zijn ook erg belangrijk. Als je je hier niet aan houdt ben je al snel het zwarte schaap waar iedereen met een schuin oog naartoe kijkt. Je zal er dan ook nooit meer helemaal bij horen.
Familie: Fabian heeft nog het grootste deel van zijn familie al heeft hij daar nog maar heel weinig contact mee.

Het uiterlijk
Uiterlijke kenmerken van het volk: Aangezien de Tarik Unie nogal in het noorden van Levea ligt is het er koud. De inwoners hebben daarom een erg witte huid die er voor mensen uit warmere landen soms zelf wat ongezond uitziet. Ze verbranden erg snel, maar zullen maar een klein beetje bruin worden. De haarkleur zal nooit blond, rood, bruin of een andere ‘warme kleur’ zijn. Wit, grijs, zwart en zelf blauw zijn kleuren die vaak voorkomen. De lengte is erg gemiddeld, de mannen halen gemiddeld de 1.80 en vrouwen 1.70. Ze zijn niet overdreven slungelig of stevig gebouwd. Ze zien er eigenlijk gewoon uit als mensen, behalve dan hun ogen. Er is geen oogwit, pupil of iris. In ieder geval niet een die je kunt zien. Hun hele oog is weerspiegelend als een spiegel.
Inwoners van de Tarik Unie krijgen bij hun geboorte een streepje onder hun oog getatoeëerd. Bij speciale of bijzondere gebeurtenissen in hun leven krijgen ze er een bepaald streepje, bolletje of ander teken bij. Zo kun je als het ware aan iemands tatoeage aflezen wat die persoon heeft meegemaakt, hoe oud hij is, of hij getrouwd is enzovoort.
Lengte: Fabian is 1.82, een prima lengte vindt hij zelf.
Omschrijving haar: Fabian heeft blauw/grijs stijl haar dat meestal wat slordig zit
Omschrijving ogen: Hij heeft de typische spiegelogen die bij zijn volk horen. Mensen die niet weten wat het precies is kunnen het eng vinden aangezien er helemaal geen emotie aan is af te lezen, niet zoals bij normale ogen in ieder geval.
Bouw van het lichaam:
Kledingstijl: Het is niets voor Fabian om zich bezig te houden met mode, daar is hij veel te nuchter voor. Hij draagt kleding die over het algemeen gemakkelijk zit en neutrale kleuren heeft zoals bruin, grijs, zwart en wit.
Uiterlijke kenmerken: zijn ogen, de witte huid, hij heeft nog steeds zijn verlovingsring om (een simpele, smalle zilveren ring)

Kracht
Hoofdkracht: -
Specialiteit van het volk: herinneringen
Specialiteit van de tovenaar: -
Wapens: Hij heeft een zakmes, maar dat is niet direct als wapen bedoeld.
Vechtsport: taekwondo, hij was hier ooit heel erg goed in. Nu heeft hij het al een aantal jaar niet meer gedaan. Hij is het niet verleerd maar zo goed als hij ooit was is hij niet meer.

Draak of ander Wezen
Wezen: -
Naam van je draak of wezen: -
Geslacht van je wezen: -
Karakterschets: -
Uiterlijk van je draak: -

Extra
Verleden: Fabian is nu een rustige, teruggetrokken man maar hij was niet altijd zo. Hij was als klein kind een druk en vrolijk jongetje zoals er veel meer zijn. Vrienden maken ging voor hem vanzelf, ook toen hij ouder werd. Mensen vonden hem aardig door zijn vrolijke, aardige en eerlijke karakter.
Zijn vader, die zelf begaafd was, vond het ergens altijd jammer dat zijn zoon ‘gewoon’ was. Om hem toch speciaal te maken leerde hij hem taekwondo. Fabian vond het leuk, maar eerst meer om de tijd die hij met zijn vader doorbracht dan om de sport zelf. Later werd het iets vanzelfsprekends. Iets dat bij hem hoorde en iets wat hij niet ging opgeven.
Toen hij 19 was kreeg hij een vriendin, hun relatie werd al vrij snel serieus. Want al was Fabian niet zo serieus als dat hij nu is, het zal al wel in hem. Hij was bijna 21 toen hij haar, nadat ze zwanger was geworden, ten huwelijk vroeg. Hun families waren het hier niet helemaal mee eens, maar gingen zonder geprotesteerd akkoord. Tot een huwelijk kwam het echter nooit. Malese stierf bij de geboorte. Het kind stief nog voordat het twee weken oud was.
De 21 jarige Fabian was hier, zoals te voorspellen was, meer dan kapot van. Het ene moment had je een verloofde en een zoon op komst en het volgende was je helemaal alleen. Omdat hij het verdriet niet aankon nam hij een bepaald kruid waarvan hem verteld was dat het hem beter zou laten voelen. En het werkte. Al snel kon hij niet meer zonder. Maar naast de beoogde effecten had het een bijwerking die niet helemaal normaal bleek te zijn. Fabian kreeg visioenen over de toekomst. Als hij het middel in het genomen en nog wakker zag hij beelden en als hij eenmaal buiten bewustzijn was, een bijwerking van het middel, had hij vage dromen. Het duurde een jaar voordat hij merkte dat deze visioenen echt uitkwamen.
Een meisje uit zijn dorp raakte vermist en Fabian wist waar ze was, of beter gezegd, haar lichaam was. Maar toen hij dit aan de politie vertelde werd hem natuurlijk gevraagd hoe hij dat kon weten en was hij opeens de hoofdverdachte. Bij zijn uitleg en het bewijs daarvan werd hij vrijgelaten. Maar zijn familie was geschokt toen duidelijk werd dat hij drugs gebruikte. Fabian verhuisde en heeft zijn familie en cultuur grotendeels achtergelaten. Met behulp van zijn ‘gaven’ en zijn talent om dingen op te merken werd hij een detective.

Overig: het kruid dat Fabian gebruikt is in de vorm van roken (geen pillen of snuiven dus)

Plaatje: avatar


Laatst aangepast door Fabian op di jun 26, 2012 6:03 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fabian
Level 1
Fabian

Aantal berichten : 13
Registratiedatum : 23-06-12

BerichtOnderwerp: Re: Fabian Sherlock Goodman    di jun 26, 2012 6:00 am

Af ^_^
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Admin
Admin
Admin

Aantal berichten : 54
Registratiedatum : 02-06-12

BerichtOnderwerp: Re: Fabian Sherlock Goodman    di jun 26, 2012 6:26 am

Goedgekeurd Smile
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://truly-fantasy.rpg-dynasty.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Fabian Sherlock Goodman    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Fabian Sherlock Goodman
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Levea :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: