Levea

A whole new world
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Laatste onderwerpen
» De stad Qwatar - Delicia
wo sep 11, 2013 5:06 am van Ian

» Het grootland - Het Naaldbos
ma sep 24, 2012 8:29 pm van Keira

» De ruïnes - Bergendal
za sep 22, 2012 11:51 pm van Deke

» Kamalita - Herberg de Zwarte roos
za sep 15, 2012 11:00 pm van Keira

» Oerwoud - Zuiderlanden
vr sep 14, 2012 3:03 am van Deke

» Fita - De bocht in de rivier
wo sep 12, 2012 2:54 am van Deke

» Het zwarte strand
ma sep 10, 2012 9:18 am van Ian

» Jura - het grote meer
ma sep 10, 2012 8:34 am van Keira

» Samino - Ebalt - De herberg
ma sep 10, 2012 6:52 am van Ruby

Statistieken
We hebben 41 geregistreerde gebruikers
De nieuwste gebruiker is Phineas.

Alle gebruikers hebben in totaal 2929 berichten geplaatst in 162 onderwerpen
Meest actieve berichtenplaatsers van deze week

Deel | 
 

 Cortez Feo Typhoon

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Cortez
Level 1
avatar

Aantal berichten : 185
Registratiedatum : 22-06-12
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Cortez Feo Typhoon   za jun 23, 2012 9:54 am


De basis informatie
Volledige naam: Cortez Feo Typhoon. Betekenis; Cortez ~ veroveraar, Feo ~ aantrekkelijk en Typhoon ~ Tyfoon.
Roepnaam/bijnaam: Gewoon Cortez.
Leeftijd: 26 jaar oud.
Verjaardag: 23 februari.
Geslacht: Mannelijk natuurlijk.
Geloof: De enige waar hij in gelooft is de godin van de liefde.
Tovenaar, begaafde of 'gewone sterveling': Begaafde.

Het innerlijk
Karakter: Een omschrijving van het innerlijk van Cortez? Dat is behoorlijk lastig. Eigenlijk heeft hij twee verschillende kanten.. De ene kant: Een harteloze jongeman die zich werkelijk waar om helemaal niemand en niets gaf. Al zou je voor zijn voeten doodgaan of om zijn hulp smeken, als hij dat niet wilde deed hij het ook gewoon niet en liet hij je gewoon aan je lot over. Ook kan hij daardoor soms wat egoïstisch overkomen, maar eigenlijk is dat dan echt helemaal niet zijn bedoeling. En als je maar iets doet wat hem irriteert kan hij het al snel verkeerd oppakken, dat maakt hem dus snel geïrriteerd. Maar aan de andere kant: Een zorgzame jongeman die veel van zijn geliefden houdt en er ook veel voor over heeft. Als hij bijvoorbeeld hun dood kan voorkomen door zelf dood te moeten gaan doet hij dat. Daarnaast heeft Cortez ook wel een tikkeltje gevoel voor humor, alhoewel je wel hetzelfde gevoel voor humor moet hebben om zijn humor te kunnen begrijpen. Oftewel, Cortez heeft twee hele verschillende kanten. De ene is kil en koud, de andere is warm en lief. Je moet maar net de goede zien tegen te komen.
Goede eigenschappen: Zorgzaam, beschermend en gevoel voor humor.
Slechte eigenschappen: Wisselende emoties, harteloos, egoïstisch en snel geïrriteerd.
Relaties: Hij is absoluut van de langere relatie's, hij wilt gewoon dat die persoon waar hij de liefde voor heeft zich speciaal voelt en dat kan gewoon niet bij one night stands. Maar als het een heel aantrekkelijk persoon is, zegt hij toch echt geen nee. Cortez is biseksueel.
Bijzonderheden aan karakter: Eigenlijk heeft hij een ontzettende angst voor het verliezen van zijn geliefden en dan vooral de angst voor het verliezen van de persoon waar hij zielsveel van houdt.
Talenten: Het zal je vast en zeker verbazen, maar Cortez heeft een aanleg voor zang en de gitaar bespelen. Wel ontzettend handig voor het brengen van een serenade aan iemand waar hij zijn hart aan wilt geven.
Zwakheden: Als je een prachtig persoon bent en je knipoogt maar even naar hem, is hij verstijfd voor een aantal seconden en kan hij helemaal niets meer. Ook kan hij er niet tegen als je aan zin haren komt, zijn haren zijn - zijn trots.
Sterke punten: Ook hij kan ongelooflijk sexy zijn om die persoon waar hij tegenover staat te verleiden en te verstijven. Daarnaast is hij een wat oudere man en heeft dus ook wat meer ervaring qua alles dan iedereen onder de 26.
Status: Eigenlijk heeft hij geen echte status.

Afkomst:
Land: 33.
Volk: De Karsans.
Beschrijving volk: De Karsans leven in een landbouwsamenleving, er zijn steeds kleine dorpjes maar ook veel afgelegen boerderijen vol met gewassen. De Karsans is een mengeling van volkeren die zich samen hebben gevoegd. Dit is het perfecte land waar je naar toe kan gaan als je op de vlucht bent en je wilt onderduiken. De mensen hier kunnen het niet schelen of je een dief was of niet, zolang je je maar in dit land weet te gedragen. Het land van de Karsans is dan ook een land om opnieuw te beginnen. De Karsans hebben geen eeuwenoude gebruiken, maar staan bekend om hun jaarlijks terugkerende evenement. De Paardenraces in Karsan. Karsan, de stad is vernoemd naar het volk, is de enige stad in het land en wordt dan van heinde en ver bezocht voor de races. Er zijn tientallen soorten races, maar ook dressuurproeven en springparcours. Dit is het evenement van het jaar dat 3 weken duurt. Naar deze weken leeft het volk het hele jaar naar toe, bijna elke familie probeert met het beste paard voor te komen bij de wedstrijden en er vallen grote sommen geld te verdienen bij de weddenschappen. Zoals het waarschijnlijk al duidelijk is zijn paarden bij de Karsans hun specialiteit, ze begrijpen paarden zoals niemand anders het kan, ze kunnen de dieren bereiden zoals niemand anders het zou kunnen. Soms lijken ze wel een te worden met het dier. De Karsans kunnen communiceren met een paard zoals niemand anders het kan, ze kunnen de gedachtes van het paard lezen en hebben een band die onbegrijpelijk is voor buitenstaanders. Het meest bijzondere zijn wel de gevleugelde paarden, 1 keer in de zoveel jaar wordt er een paard geboren met vleugels, bij wie dit paard geboren wordt weet niemand, wat men wel weet is dat het een teken van voorspoed en geluk is. Het zijn wonderbaarlijke dieren deze paarden die zo uit een sprookje lijken zijn weggewandeld.
Het land wordt bestuurt door een adelijke familie, het zijn geen koningen, maar bezitten een fortuin en hebben zich zo omhoog kunnen werken om de macht in handen te krijgen. Karsan is eigenlijk een soort stadstaad met grote landerijen eromheen. De familie A’daï die de macht heeft, heeft alleen recht en hebben geen raad om zich heen, ze heersen als koningen over het land heen. Eigenlijk hebben ze alleen echte macht in de stad, want de rest ligt zo afgelegen dat ze er bijna geen macht over kunnen uitoefenen.
Zoals er al stond leeft een overgroot deel van de bevolking in kleine dorpjes of in afgelegen boerderijen op het platteland. Ze wonen in boerderijen met daaraangrensende schuren en landerijen. In de stad leven ze in huizen en appartementen van hout en steen, het ligt eraan wat je kunt betalen.
Familie: Moeder; Bernadette. Vader; Christian. Zusje; Leya. Met alle drie heeft hij een goede relatie en hij doet dan ook werkelijk alles voor ze.

Het uiterlijk
Uiterlijke kenmerken van het volk: De Karsans lijken op mensen als jij en ik, ze hebben een olijfkleurige huid (noord-afrikaans) en halen een gemiddelde lengte van 1,70 voor de vrouwen en 1,90 voor de mannen. De mensen hier houden niet van opsmuk, ze lopen in soepele kleding rond waarmee ze op het land kunnen werken en de paarden kunnen bereiden. Het enige bijzondere aan de Karsans zijn de henna tattoeages op de handen van de vrouwen, deze vertellen over of ze een relatie hebben, getrouwd zijn en bezitten een tal van symbolen die een kunst zijn om te lezen.
Lengte: Cortez is net iets langer dan de gemiddelde Karsanse man. Hij is dan ook 1.96 in plaats van de precieze lengte van 1.90.
Omschrijving haar: Eigenlijk is het haar van Cortez behoorlijk lang en dat is dan ook absoluut zijn trots. Vaak draagt hij een haarband erin met van die leuke veren. Zijn haarkleur is paars.
Omschrijving ogen: De ogen zijn paars/blauw-achtig.
Bouw van het lichaam: Ondanks dat hij behoorlijk lang is, is hij helemaal geen slungel .. nee. Hij heeft gespierde ledematen en heeft ook een sixpack.
Kledingstijl: Hij doet aan waar hij op dat moment trek in heeft. Het enige opvallende qua kledingstijl is dat hij altijd zijn haarband met veren in/aan heeft.
Uiterlijke kenmerken: Ook hij heeft een prachtig litteken tussen zijn schouderbladen in.

Kracht
Hoofdkracht: Vuur.
Specialiteit van het volk: Paarden.
Specialiteit van de tovenaar: -
Wapens: Hij kan zijn eigen speren maken en dus heeft hij zichzelf leren speerwerpen. Ook kan hij best goed met een zwaard overweg, dankzij zijn opa die hem het heeft geleerd.
Vechtsport: Best logisch, hij beoefent de sport; speerwerpen. Maar hij is samen met zijn zusje de enige in de hele familie.

Draak of ander Wezen
Wezen: Pegasus.
Naam van je wezen: Shalinda. Betekenis; Geschenk van God.
Geslacht van je wezen: Vrouwelijk.
Karakterschets: Shalinda kan behoorlijk jaloers zijn als het om Cortez gaat. Ze vindt het echt niet leuk als hij voor iemand valt, maar als die persoon goed voor hem zorgt heeft ze er vrede mee. Ze beschermd hem tegen de mensen die hem willen gebruiken en dus weet hij meteen hoe en wat als Shalinda doet zoals ze alleen doet als ze het niet vertrouwd.
Uiterlijk van je wezen:
 

Extra
Verleden: Eigenlijk heeft Cortez een zorgeloze jeugd gehad, zijn ouders waren er eigenlijk altijd voor hem. Ook zijn - zijn ouders na al die jaren nog steeds bij elkaar, wat hem heel erg gelukkig maakt want scheidingen klinken in zijn oren verschrikkelijk, hij heeft een jonger zusje waar hij het behoorlijk goed mee kan vinden ook. Als klein jongetje heeft hij zich gewoon echt als een jongetje van zijn leeftijd kunnen gedragen. Hij heeft dus een echte jeugd gehad. Ondanks alles zou hij maar een enkel dingetje willen veranderen en dat is dat zijn ouders zonder enige stress hadden hoeven leven, maar daar zorgt hij nu voor als 26-jarige jongeman die midden in het leven staat.
Overig: -
Plaatje:
 


Laatst aangepast door Cortez op zo jun 24, 2012 3:31 am; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cortez
Level 1
avatar

Aantal berichten : 185
Registratiedatum : 22-06-12
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Cortez Feo Typhoon   za jun 23, 2012 11:08 am

Als het goed is, is Cortez nu klaar. Nu alleen nog hopen dat ie word goedgekeurd. Smile
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 54
Registratiedatum : 02-06-12

BerichtOnderwerp: Re: Cortez Feo Typhoon   za jun 23, 2012 11:27 am

Ik raak opslag verliefd door het woordje 'serenade' xd

Maar goedgekeurd, alleen het plaatje van het wezen doet het niet Wink
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://truly-fantasy.rpg-dynasty.com
Cortez
Level 1
avatar

Aantal berichten : 185
Registratiedatum : 22-06-12
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Cortez Feo Typhoon   za jun 23, 2012 11:32 am

Admin schreef:
Ik raak opslag verliefd door het woordje 'serenade' xd

Maar goedgekeurd, alleen het plaatje van het wezen doet het niet Wink
hahha. :3
En echt niet? Sad Damn ik zie 'm namelijk wel kakzooi. Oke ik ga even opzoek naar een andere dan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Cortez Feo Typhoon   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Cortez Feo Typhoon
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Levea :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: