Levea

A whole new world
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Laatste onderwerpen
» De stad Qwatar - Delicia
wo sep 11, 2013 5:06 am van Ian

» Het grootland - Het Naaldbos
ma sep 24, 2012 8:29 pm van Keira

» De ruïnes - Bergendal
za sep 22, 2012 11:51 pm van Deke

» Kamalita - Herberg de Zwarte roos
za sep 15, 2012 11:00 pm van Keira

» Oerwoud - Zuiderlanden
vr sep 14, 2012 3:03 am van Deke

» Fita - De bocht in de rivier
wo sep 12, 2012 2:54 am van Deke

» Het zwarte strand
ma sep 10, 2012 9:18 am van Ian

» Jura - het grote meer
ma sep 10, 2012 8:34 am van Keira

» Samino - Ebalt - De herberg
ma sep 10, 2012 6:52 am van Ruby

Statistieken
We hebben 41 geregistreerde gebruikers
De nieuwste gebruiker is Phineas.

Alle gebruikers hebben in totaal 2929 berichten geplaatst in 162 onderwerpen
Meest actieve berichtenplaatsers van deze week

Deel | 
 

 Adeo no Mea

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Adeo
Level 1
avatar

Aantal berichten : 77
Registratiedatum : 22-06-12

BerichtOnderwerp: Adeo no Mea   vr jun 22, 2012 10:01 pm

De basis informatie
Volledige naam:Adeo no Mea
Roepnaam/bijnaam: Adeo, deze naam betekend geschenk en is in zekere zin van toepassing op de jongen. De bijna onmogelijke lijkende taak; het voort brengen van een jongen als troon opvolger mislukte Adeo's inmiddels omgekomen ouders door de eerdere geboorten van een meisje in de koninklijke bloedlijn. Wonder boven wonder werd Adeo een aantal jaar na zijn zus geboren en toch gezien als eer herstellende geschenk van de goden.
Leeftijd:20
Verjaardag: 15 Januari, op een donkere winternacht toen de vorst zijn toppunt bereikte.
Geslacht: Mannelijk
Geloof: Adeo is opgevoed met het Katholieke geloof dat al eeuwen lang gebruikelijk is in het traditionele koninkrijk Delica. Maar door Adeo's afstandelijke karakter zijn de invloeden van het geloof verwatert en hecht hij als individu er nog weinig waarde aan.
Tovenaar, begaafde of 'gewone sterveling': Adeo is de enige tovenaar uit zijn familie

Het innerlijk
Karakter:Adeo is het beste te omschrijven als het zwarte schaap van de familie. Een vreemd soort afstandelijkheid die met de jaren over Adeo is neergedaald, kan te wijten zijn aan de wettelijke rechten op de troon waar hij naar verlangt. Adeo's zus is namelijke de troonopvolgster, iets waar hij tot op het heden niet overheen is. Een leven in de schaduw maakte hem hard, koppig en een tikje rebels. Maar ook een respectabel zelfbeeld, zijn precisie en eigenzinnigheid dragen mee aan de bijzonder persoonlijkheid. Hij heeft een sterk karakter en laat niet zomaar over zich heen lopen. Adeo ontwikkelde zich door afkeuring die onbewust op hem drukte, als een opzichzelfstaande jongeman met een duidelijke mening en niet schuchter deze te laten horen. Hoewel hij niet iemand is die snel op de voorgrond treed. Fysiek zal hij dan ook nooit een strijd beginnen, deels omdat zijn een vrij il persoon is, maar een woordenwisseling heeft hij snel gewonnen door zijn welbespraaktheid. Adeo haat verliezen. Sociaal is hij niet erg vaardig en kan soms wat bot overkomen. Goede indrukken doet hij vaak te niet met zijn cynisch karakter. Adeo's intenties zijn niet altijd even goed te pijlen en hij trek andere soms mee in zijn kinderachtig spelletjes. Toch zijn zijn bedoelingen goed en streeft Adeo de ideale na die hij voor ogen heeft. Standvastigheid speelt hier bij een rol. Verraad is namelijk iets waar hij van walgt.
Relaties: Deze zijn niet aan Adeo besteed, hoewel wel loyaal kan overkomen naar maten je zijn vertrouwen hebt gewonnen.
Bijzonderheden aan karakter: Adeo heeft een zeer beheerst voorkomen. Zijn handelingen zijn overdacht en hij heeft een sterke behoefde aan grip, een karaktertrek die samen gaat met een benodigde hoeveelheid controle waar Adeo zeker van wil zijn. Deze laatste eigenschappen kunnen een mogelijke valkuil voor hem vormen.
Talenten: Zwaardvechten en strategie
Zwakheden: Adeo is erg mager gebouwd. Hij word vaak onderschat door zijn lengte en fysiek is hij niet de sterkste. Zijn besluiteloosheid, koppigheid en dwangmatig streven naar controle kunnen gezien worden als zwakke plekken in zijn karakter.
Sterke punten: Met het lange zwaard dat Adeo zich in het verleden eigen heeft gemaakt, is hij erg kundig. Precisie is zowel op vechten als op bewoording een sterk ontwikkelt punt. Even als zijn intelligentie en creativiteit als er zich een probleem voor doet.

Status: Het volk kijkt niet bepaald op tegen Adeo. Hij word over het algemeen door de burgers gezien als iemand op het randje van de samenleving die het niet zo nauw neemt met de regels. Zijn reputatie is dus niet erg hoog, maar toch dwingt hij als koninklijk lid en met zijn koppige houding, respect af.

Afkomst:
Land:Delica
Volk: Delicianen
Beschrijving van het volk:Delicia is een koninkrijk dat op het moment wordt bestuurd door een koningin, ze is nog jong, maar dat zegt niets over haar manier van leidinggeven. Haar vader is gestorven, maar heeft haar genoeg kennis meegegeven om met goede hand te regeren. Koningin Elizia is ongetrouwd, wat binnenkort hoogstwaarschijnlijk zal veranderen, maar ze blijft de hoogste macht in het land. Het meest bijzondere aan Delicia is de legermacht. Deze is niet eens heel groot, groot genoeg om de grenzen te bewaken en het land onder controle te houden, maar hun unieke manier van denken. Ze hebben de gave om strategieën te doorzien en daarmee ook hun eigen strategieën zo kunnen analyseren om de zwakke plekken eruit te halen. Het is een ander soort manier van denken die andere landen niet zomaar door kunnen krijgen.
Familie:De band tussen Adeo en zijn zuster is op zich niet slecht te noemen, maar verblind door macht, vooroordelen en emotie uit het verleden kan Adeo's sympathie geheel verdwijnen. De slechte band met zijn vader is een van Adeo's grootste motieven in zijn rebelse gedrag. Hoewel zijn vader hem in eerste instantie zag als eer herstelden, voelde Adeo zich onderhuids niet gewenst.

Het uiterlijk
Uiterlijke kenmerken van het volk: De meeste mensen hebben een mediterraan uiterlijk. Adeo's uiterlijk oogt wat rommelige en op het eerste gezicht zal je er niet meteen van uitgaan dat hij de op een na hoogste rang in het land bezit.
Lengte: 1.60, Adeo is vrij klein en dit is vaak ook een punt van onterechte onderschatting.
Omschrijving haar: Hij heeft halflang pik zwart haar dat slordige geknipt is en stijl voor zijn ogen hangt. Het droge haar val voor de rest meestal in plukjes rond zijn ingevallen wangen.
Omschrijving ogen: De meeste mensen van het volk zijn gezegend met sprekende kastanje bruine ogen. Adeo daar in tegen heeft doffe grijze ogen waar niet veel levenslust van afstraalt. Toch dwingen deze een vreemd soort respect af. Maar wanneer hij geamuseerd is, keert een kinderlijke ondeugendheid in zijn ogen weder en valt Adeo's serieus masker voor een moment.
Bouw van het lichaam: Zoals eerder al vermeld is Adeo erg mager en klein.
Kledingstijl: Een nette zwarte blouse en een donkere gemakkelijke broek zijn Adeo's meest kenmerkende kledingstukken. Hij geeft de voorkeur aan simpele niet al te opvallende kleding.
Uiterlijke kenmerken:Adeo draagt de kenmerkende ring van het koningshuis. Deze is van puur goud en in Adeo's geval, bezet met een groene steen.

Kracht
Hoofdkracht: Lucht
Specialiteit van het volk: Strategie (intelligentie)
Specialiteit van de tovenaar: aura's. Adeo is kleurenblind en dit is het enige wat hij aan kleur kan zien. Ook heeft hij af en toe een vooruit blik in de toekomst.
Wapens: Het zwarte zwaard met een lange heft dat altijd aan Adeo's zijde hangt.
Vechtsport: Martial arts, kunst van de zwakke plekken. Hier bij komt veel precisie kijken, want deze technieken werken alleen als de beoefenaar de tegenstander op de juiste plek weet te raken. Dit gebeurd vaak met de vlakke of zijkant van de hand zonder kracht uit te hoeven oefenen.

Extra
Verleden: Adeo had vaak het gevoel de reden te zijn van het besmeuren van de familienaam door middel van zijn latere geboorte. Van kinds af aan kampt hij met een minderwaardigheidsgevoel en is hier door er op gebrand meer macht en de troon in handen te krijgen, ondanks zijn geliefde zuster. Door onbegrip groeide hij uit tot de norse gesloten broer van de koningin.

Plaatje:

Laatst aangepast door Adeo op wo jun 27, 2012 8:11 am; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keira
Level 1
avatar

Aantal berichten : 297
Registratiedatum : 21-06-12
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Adeo no Mea   za jun 23, 2012 5:56 am

Origineel personage! Goedgekeurd, zou je alleen nog even de naam van je account in die van je personage willen veranderen, dit kun je als het goed is bij je profiel doen Smile
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adeo
Level 1
avatar

Aantal berichten : 77
Registratiedatum : 22-06-12

BerichtOnderwerp: Re: Adeo no Mea   za jun 23, 2012 9:22 am

Ga ik meteen doen c;
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Adeo no Mea   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Adeo no Mea
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Levea :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: