Levea

A whole new world
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Laatste onderwerpen
» De stad Qwatar - Delicia
wo sep 11, 2013 5:06 am van Ian

» Het grootland - Het Naaldbos
ma sep 24, 2012 8:29 pm van Keira

» De ruïnes - Bergendal
za sep 22, 2012 11:51 pm van Deke

» Kamalita - Herberg de Zwarte roos
za sep 15, 2012 11:00 pm van Keira

» Oerwoud - Zuiderlanden
vr sep 14, 2012 3:03 am van Deke

» Fita - De bocht in de rivier
wo sep 12, 2012 2:54 am van Deke

» Het zwarte strand
ma sep 10, 2012 9:18 am van Ian

» Jura - het grote meer
ma sep 10, 2012 8:34 am van Keira

» Samino - Ebalt - De herberg
ma sep 10, 2012 6:52 am van Ruby

Statistieken
We hebben 41 geregistreerde gebruikers
De nieuwste gebruiker is Phineas.

Alle gebruikers hebben in totaal 2929 berichten geplaatst in 162 onderwerpen
Meest actieve berichtenplaatsers van deze week

Deel | 
 

 Phineas, de Snelle Waterslang

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Phineas.
Level 1
Phineas.

Aantal berichten : 2
Registratiedatum : 07-09-12

BerichtOnderwerp: Phineas, de Snelle Waterslang   vr sep 07, 2012 10:54 pm

De basis informatie
Volledige naam: Snelle waterslang, hij heeft zichzelf Phineas genoemd, wat slangenbek betekent. Snelle waterslang heeft hij te danken aan zijn snelheid, zijn lenigheid en het vermogen water te sturen.
Roepnaam/bijnaam: Phineas
Leeftijd: 17
Verjaardag: Als de maan precies in het oosten staat en de vijfde planeet in het noorden.
Geslacht: M
Geloof: Hij gelooft in de god Terra, de aarde.
Tovenaar

Het innerlijk
Karakter: Phineas is een heel vrolijk typ. Hij is spontaan en soms ook brutaal. Hij is totaal niet bang om te zeggen wat hij van anderen denkt, maar kan daarentegen ook hun mening heel goed aan. Hij stond op het punt om sjamaan te worden in zijn stam, vanwege de gave die hij laat openbaarde, en is daar een beetje hooghartig van geworden, ook al is hij vertrokken. Nu loopt hij rond in de bewoonde wereld en heeft zich goed aangepast, al kan hij soms nog dingen doen die voor sommigen raar lijken. Hij heeft ook het probleem dat hij iedereen blindelings vertrouwd en bij het flirten niet weet wanneer hij moet stoppen.
Relaties: Phineas leeft sinds zijn vlucht voor de ONS’jes, het maakt niet uit of dat met een jongen of een meisje is. Aan een relatie zit hij nog niet te denken, maar ook daarin maakt het hem niet uit welke sekse.
Bijzonderheden aan karakter: Hij is als de dood voor vuur. Hij is er ooit mee in aanraking gekomen en de sjamaan die toen dienst had kon hem maar net genezen.
Talenten: Hij kan natuurlijk heel goed rennen, maar daarbij is hij ook heel goed in klimmen en dingen die met lenig zijn te maken hebben.
Zwakheden: Zijn angst voor vuur nekt hem zodra het te dicht bij komt, hij hoeft ook nooit vuur te maken, want de totemtekening van een Krasve-Nomade geeft licht in het donker. En hij kan alleen overweg met een mes, alle andere wapens zijn dingen waar hij niets mee kan, ook al is hij zwaardlessen gaan volgen.
Sterke punten: Hij is bizar snel, zoals alle Krasve Nomaden. Hij kan snel optrekken en is daarna sneller dan een cheeta.

Status: De vrolijke player.

Afkomst:
Land: Het Grootland
Volk: De Krasve Nomaden
Familie: De hele stam was zijn familie, maar hij is er vertrokken.

Het uiterlijk
Uiterlijke kenmerken van het volk: Vleugels en tekeningen over het lichaam.
Lengte: 1.72, maar hij groeit nog flink.
Omschrijving haar: Blond, het schommelt van kort tot half lang, dan knipt hij het weer bij. Verder doet hij er niets mee.
Omschrijving ogen: De blauwe ogen van Phineas zijn zo belachelijk helder, zo licht, dat ze bijna licht geven. Het is blauwer dan de zee.
Bouw van het lichaam: Een beetje aan de korte kant, maar met stevige benen door het rennen en een gespierd bovenlijf door het trainen.
Kledingstijl: Dit ligt eraan. Hij gaat over het algemeen met normale kleren door het lijf, soms probeert hij met zijn kleding anderen te verleiden. Hij is wel een van de Krasve Nomaden, dus bij het rennen heeft hij alleen een onderbroek of helemaal niets aan. Hij vindt dat een broek te veel om je heen fladdert als je met honderd kilometer per uur rent.
Uiterlijke kenmerken: De opvallendste kenmerken zijn de kenmerken van het volk. Zijn vleugels zijn gemaakt van water. Als je erbij staat, zie je hoe het water over zijn rug komt stromen en naar het uiteinde golft, waar ze in witte schuimkoppen uiteen vallen. Hij heeft drie paar vleugels. Het bovenste paar heeft een spanwijdte van vijf meter, dat daaronder vier meter en het onderste paar heeft een spanwijdte van drie meter. Omdat vleugels onhandig kunnen zijn, heeft hij zich heel snel een spreuk aangeleerd die ze verbergt, maar dit doet hij alleen in een stad. Hij kan het water van zijn vleugels trouwens niet sturen.
De totem van Phineas is het water zelf. In helder blauw staat op zijn voorhoofd het teken van water. Zijn armen en benen zijn beschilderd als golven en over zijn rug spuit een fontein omhoog. Op zijn gezicht staan een paar druppels. Als het donker is, verspreidt het een helder, blauw licht.

Kracht
Hoofdkracht: Water
Specialiteit van het volk: Supersnel rennen.
Specialiteit van de tovenaar: Helen
Wapens: Hij heeft een mes, waar hij heel veel mee kan, en een zwaard, waar hij niks mee kan.
Vechtsport: Zwaardvechten, en ook al doet hij dat al een jaar, hij kan er niks van.

Draak of ander Wezen
Wezen: Een dolfijnhond.
Naam van je draak of wezen: Kyra
Geslacht van je wezen: V
Karakterschets: Over een ijzige persoonlijkheid gesproken. Eigenlijk is Kyra nog een wild dier en ze bemoeit zich liever niet met mensen. De enige die ze echt vertrouwt is Phineas. Hij vond haar als pup en heeft haar groot gebracht. In zijn buurt kan ze nog steeds heel speels zijn en ze vindt het heerlijk om naast hem op volle snelheid te rennen.
Uiterlijk van je draak:
Spoiler:
 

Extra
Verleden: Phineas is opgegroeid in een liefhebbende stam van de Krasve Nomaden. Hij heeft op zijn vijftiende zijn krachten openbaard gekregen, dus op zijn zestiende kon hij zijn watertotem en de titel van sjamaan krijgen. De nacht nadat hij beschilderd was, is hij weggeslopen. Het was fijn bij de Nomaden, maar hij wilde de wereld zien. Hij had er lang over na moeten denken en uiteindelijk is hij gegaan. Aangezien het kamp op dat moment in de bergen van het Grootland stond, is hij daarheen gevlucht. In het noorden van die bergkam kwam hij bij de zee. Hij had geen idee waar hij was. Wel vond hij een dolfijnhondenpup, helemaal alleen. Hij heeft haar meegenomen, is gaan vragen waar hij was en is toen naar de andere kant van het Grootland gerend. Daar moest hij aan de kust wachten tot Kyra groot genoeg was, zodat ze hem overzee kon brengen. Daar aan de kust is hij echt in contact gekomen met de bewoonde wereld, eerst ging het stroef, maar als snel kwam hij los. Kyra groeide snel op en na twee maanden verliet hij eindelijk het Grootland.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keira
Level 1
Keira

Aantal berichten : 297
Registratiedatum : 21-06-12
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Phineas, de Snelle Waterslang   vr sep 07, 2012 11:45 pm

goedgekeurd
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Phineas, de Snelle Waterslang
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Levea :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: