Levea

A whole new world
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Laatste onderwerpen
» De stad Qwatar - Delicia
wo sep 11, 2013 5:06 am van Ian

» Het grootland - Het Naaldbos
ma sep 24, 2012 8:29 pm van Keira

» De ruïnes - Bergendal
za sep 22, 2012 11:51 pm van Deke

» Kamalita - Herberg de Zwarte roos
za sep 15, 2012 11:00 pm van Keira

» Oerwoud - Zuiderlanden
vr sep 14, 2012 3:03 am van Deke

» Fita - De bocht in de rivier
wo sep 12, 2012 2:54 am van Deke

» Het zwarte strand
ma sep 10, 2012 9:18 am van Ian

» Jura - het grote meer
ma sep 10, 2012 8:34 am van Keira

» Samino - Ebalt - De herberg
ma sep 10, 2012 6:52 am van Ruby

Statistieken
We hebben 41 geregistreerde gebruikers
De nieuwste gebruiker is Phineas.

Alle gebruikers hebben in totaal 2929 berichten geplaatst in 162 onderwerpen
Meest actieve berichtenplaatsers van deze week

Deel | 
 

 De stad Qwatar - Delicia

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Volgende
AuteurBericht
Ian
Level 1
avatar

Aantal berichten : 184
Registratiedatum : 22-08-12

BerichtOnderwerp: Re: De stad Qwatar - Delicia   do sep 13, 2012 8:33 am

Ian liep met ene grijns terug de kamer in. Hij had Aydens blik wel gezien. Mooi. Daarom had hij zijn deur open gelaten. Hij liep naar Ayden toe en pakte zijn hand. "Kom we gaan." Zei hij met een grijns voor hij Ayden meetrok. Ze verlieten de bar door de achterdeur vlak bij de ingang van de woning. Hij trok de andere jongen mee door donkere steegjes en semi-gioed verlichtte wegen waar het vol zat met mensen waar je van je moeder nooit mee zou morgen praten. Uiteindelijk kwamen ze uit bij een neon blauw gespoten deur met een uitsmijter. Het was een noemenswaardig feit dat de man een kast was, een kast met een bescheiden hoeveelheid schuvven op delen van zijn gezicht en handen, een gespleten tond die af en toe te voorschijn kwam en reptielen ogen. Hij knikte naar Ian en deed de deur voor hen open. "Ik ken zijn zus." Zei Ian simpel voor hij Ayden de club binnenleidde. Het was er druk. Minstends 50% van de mensen was meer dan menselijk. Schubben, vacht, andere lichaamsdelen erbij en andere rare dingetjes. Alle muren en vloeren waren bedekt met neon verf. Dit was niet echt een redelijk veilige club in het centrum van eens stad waar ze zich netjes aan de wetten hielden. Grote kans dat hier aan minderjarigen zonder schouderophalen drank werd geschonken, er illegale practijken plaatsvonden in de toiletten en in de lounches boven en een groot deel van de gasten niet een volledig schoon strafblad. Ian leek er wel op zijn plaats. Hij ging meteen op in het volk daar. Hij trok Ayden mee door de massa naar de bar. Hij begroette de dame achter de bar door haar op haar schouder te tikken, voorover te buigen en wat in haar oor te fluisteren. Ze grinnikte en een hagedissentong schoot over haar mond en likte zijn wang kort, als een soort kus. Ze was mooi. Ze had kleine robijnrode schubben hier en daar die prachtig stonden bij haar koffiekleurige huid. Haar ogen waren fel geel met lange wimpers en haar rode haar was prachtig gegolfd en kwam tot haar middel. Ze droeg een jurk uitgesneden tot haar navel en maar tot halverwege haar bovenbeen. "Ayden, dit is een van mijn draken", ze giechelde en tikte Ian tegen zijn neus, "Endellion, zeg maar Delly" zei ze voor Ian haar kon voorstellen en ze knipoogde naar Ayden. "Ian wat heb je er toch weer een leuke tussenuitgepikt." Ze keerde zich tot Ayden. "Alleen jongens, of kunnen we je ook nog eens lenen?" Vroeg ze met een dubbelzinnige glimlach.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ayden
Level 1
avatar

Aantal berichten : 280
Registratiedatum : 07-07-12

BerichtOnderwerp: Re: De stad Qwatar - Delicia   do sep 13, 2012 8:59 am

Hij slikte even en speelde met een lange lok van zijn haar om de verleiding proberen te weerstaan. Zou Ian het opgemerkt hebben dat Ayden stond te gleuren? Hij hoopte van niet. “Jij bent snel klaar zeg” Wanneer Ian naar hem toe kwam en zei dat ze konden gaan. Het moment wanneer de jongen zijn hand had vastgepakt gaf hem een goed gevoel vanbinnen. Alleen door het hand vasthouden werd hij al lichtjes duizelig. Aan de andere kant leek het wel of Ian hem als een klein kind behandelde. Iemand die niet stevig in zijn schoenen stond om hier gewoon op zichzelf ‘te lopen’. Toch wilde Ayden niets liever dan hand in hand met Ian lopen. Het interesseerde hem niet eens wat anderen zouden denken wanneer ze passeerde. Uiteindelijk kwamen ze uit bij een neon blauw gespoten deur met een uitsmijter. Het was een noemenswaardig feit dat de man een kast was, een kast met een bescheiden hoeveelheid schubben op delen van zijn gezicht en handen, een gespleten tong die af en toe te voorschijn kwam en reptielen ogen. Wat Ayden allemaal voor figuren hier had zien rondlopen, daar kon hij wel een boek overschrijven. De meeste zouden zich überhaupt afvragen wat hij in deze gedeelte deed. Hij hoorde hier niet thuis. Alle muren en vloeren waren bedekt met neon verf. Hier waren nog meer personen die niet van menselijke afkomst waren. Dit keer voelde Ayden zich een buitenstaander, hij was ‘normaal’. Zijn volk stond erom bekend dat ze veel op de mens leken, haast niet te onderscheiden. De jongen werd meegetrokken tot de massa en stonden voor de bar. Een schitterende dame om te zien ook al zou Ayden alleen al afknappen om haar tong. Endallion, die naam zou een tijdje in zijn hoofd rondspoken, een bijzondere naam als Ayden het zeggen mocht. “Aangenaam Delly” Zei die met een charmante glimlach waar velen u tegen konden zeggen. Maar zijn gezicht vertrok bij het ‘tussenuitgepikt’. Zijn ogen leken op dat moment al vuur te spuwen maar Ayden kalmeerde zichzelf. Hij bestelde ondertussen al een dubbele whisky want dat had hij wel nodig. “Alleen jongens is mijn standaard maar voor zou maak ik al te graag een uitzondering” Ayden kon flirten met dames als hij er zin in had en dat stond hem ook nog eens goed. Zijn paarse ogen die feller leken door het licht en zijn manier van doen waardoor hij veel stoerder overkwam, mannelijker.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ian
Level 1
avatar

Aantal berichten : 184
Registratiedatum : 22-08-12

BerichtOnderwerp: Re: De stad Qwatar - Delicia   do sep 13, 2012 9:16 am

Endellion grinnikte. "Ayden, ik mag jou. Laat deze eikel je niet zomaar dumpen." Zei ze met een glimlach. Ze zette Aydens drankje voor hem neer, Ian kreeg een groot glas wodka. "From the house. Now drink and have some fun." Zei ze met een knipoog voor ze heupwiegend naar de volgende klanten liep. Ian glimlachtte en draaide zich naar Ayden. "Dat is dus een van mijn draken. Tenminste. Hun volk geloofd dat ze reïncarnaties zijn van draken." Hij haalde zijn schouders op. "Zijn goede zangeressen en betere vriendinnen." Hij pakte zijn glas en gooide het snel achterover. "Dus, wil je, als je je drankje op hebt, met me dansen?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ayden
Level 1
avatar

Aantal berichten : 280
Registratiedatum : 07-07-12

BerichtOnderwerp: Re: De stad Qwatar - Delicia   do sep 13, 2012 9:22 am

De vrouw leek hem te mogen, een pluspunt voor Ayden - dat kon hij wel gebruiken. “Nou hij heeft mij nog niet dus dumpen zal op dit moment niet gaan” Hij keek Ian recht in zijn ogen aan, een expressie waarin je kon aflezen: Youneedtoworkhardertohaveme. Ayden keek naar zijn drankje en hoorde de vraag van Ian. Als reactie sloeg hij zo zijn dubbele whisky achterover. “Ik ben klaar” Zijn keel leek wel in brand te staan en dat had de jongen altijd een verrukkelijk gevoel gevonden. De alcohol leek al meteen naar zijn hoofd te stijgen, misschien niet zo’n goed idee geweest om het meteen in 1 slok op te drinken. Ayden nam de hand van Ian en trok hem naar de dansvloer. "Je kunt toch wel dansen hoop ik?" Hij gaf Ian een klein duwtje tegen zijn schouder voor te plagen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ian
Level 1
avatar

Aantal berichten : 184
Registratiedatum : 22-08-12

BerichtOnderwerp: Re: De stad Qwatar - Delicia   do sep 13, 2012 9:34 am

Ian hield zijn handen omhoog. "Zij neemt het aan, ik heb het niet verzonnen." Zei hij verdedigend. Hij vond Ayden er zo verleidelijk uitzien. Het was oneerlijk. Hij wist dat het onredelijk was om van iemand te verwachten dat ze alles best vonden, maar als het aan hem lag lagen ze nu in zijn bed. Aydens gezicht toen hij de drank achterover sloeg was geweldig. Hij moest een lach onderdrukken. Hij liet zich gewillig de mensenmassa intrekken. "Please, I'm born for music." Zei hij met een knipoog. Dansen op dit soort muziek was niet moeilijk. Gewoon het ritme volgen, dat was het.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ayden
Level 1
avatar

Aantal berichten : 280
Registratiedatum : 07-07-12

BerichtOnderwerp: Re: De stad Qwatar - Delicia   do sep 13, 2012 9:41 am

Ayden keek Ian aan met een vrij onnozele glimlach waardoor je hem wel zou willen fijn knuffelen, zo adorable. Hij werd op zijn schouder getikt en kreeg een martini in zijn handen. “Van de heer daarachter” Ayden keek de richting op waar werd gewezen en zag een man met kattenogen, zo donker hem intens aankijken. Hij zag er heel goed uit maar had iets duisters waarvan de helft zich al zou omdraaiden en niet meer durf aan te kijken. De jongen hief zijn glas omhoog en dronk het weer in één slok leeg voordat hij de lege glas weer terugzette op het dienblad. “Let’s dance” fluisterde verleidelijk in de oor van Ian waar hij eerst voor op zijn tenen moest staan. Ayden begon de ritme te volgen met simpele passen. Eerst ging het nog een beetje stijfjes omdat hij zo lang niet meer had gedanst en uiteindelijk leek hij één te zijn met de muziek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ian
Level 1
avatar

Aantal berichten : 184
Registratiedatum : 22-08-12

BerichtOnderwerp: Re: De stad Qwatar - Delicia   do sep 13, 2012 10:16 am

Ian schonk een vijandelijke blik naar de andere man. Ayden was dan nog niet zo ver dat hij dingen wilde doen, het was wel zijn 'prooi'. Hij was het die probeerde Aydens aandacht te krijgen. Dat verleidelijke toontje van Ayden maakte dat hij maar al tr graag deed wat Ayden hem vroeg. Hij zou alles doen om dat toontje weer te horen. Ayden was sexy as hell and they both knew it. Hij had er absoluut geen probleem mee dat ze door de driukte dicht op elkaar moeste.n staan. De muziek die ze draaid ed n vond hij niets, maar het had een goed ritme en hij kon de bass voelen in zijn lichaam. Je kon aan hem zien dat hij niet vreemd was hier. Hij stond niet als een zoutzk enkel heen en weer te wiegen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ayden
Level 1
avatar

Aantal berichten : 280
Registratiedatum : 07-07-12

BerichtOnderwerp: Re: De stad Qwatar - Delicia   do sep 13, 2012 10:25 am

Blijkbaar vond Ian het niet leuk dat de man interesse in hem toonde. Dit moest wel betekenen dat Ian hem wel zag zitren, nog steeds sinds die dag. Ayden ging expres dichter bij Ian staan en liet zijn vingers langs de kaaklijn van de jongen glijden. Door de alcohol had Ayden het al heel warm gekregen en begon hij al 'iets' te voelen. Nu wilde Ayden eigenlijk dat Ian nog jaloerser zou worden. Hij bewoog expres verleidelijk met zijn heupen waardoor diegene die achter stond tegen hem aan begon te schuren. Ayden duwde die achter hem stond plagend weg en was zeer benieuwd naar de expressie van Ian. Gauw draaide hij zich terug en stond nu zeer dichtbij. Ayden schuurde uitdagens langs Ian en nam daarna weer de nodige stappen achteruit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ian
Level 1
avatar

Aantal berichten : 184
Registratiedatum : 22-08-12

BerichtOnderwerp: Re: De stad Qwatar - Delicia   do sep 13, 2012 10:44 am

Okee shit ik weet niet goed hoe ik dit logisch moet schrijven, ik hoop daf je t snapt
....
ian was jaloers. Dat kon iedereen zien. Toen Aydens vingers langs zijn kaak gingen zag je meteen een reactie. Zijn ogen werden groot, gevolgd door een smirk. Ayden speelde te makkelijk met zijn emoties, dit was niet eerlijk. Normaal had hij de leiding bij dit soort dingen, maar bij Ayden kon hij niets meer doen dan bewonderend naar die jongen kijken. Dejaloerzoe bleef. De andere jongen moest met zijn tengels van Ayden afblijven. Die kreeg ook een frons cadeau. Zijn handen gingen naar Audens heupen en trokken hem naar zich toe. Hij boog voorover om in Aydens oor te fluisteren. "Ik weet wat je aan het dien bent, maar je bent van mij." Gromde hij. Hij hield Ayden zo dichtbij hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ayden
Level 1
avatar

Aantal berichten : 280
Registratiedatum : 07-07-12

BerichtOnderwerp: Re: De stad Qwatar - Delicia   do sep 13, 2012 5:58 pm

Ik snap het helemaal en Ian is so cuwl :3
_______
Ayden vond het schitterend om in het middelpunt te staan. Niet alleen bij Ayden want er waren genoeg die hem ook interessant vonden. De expressies van Ian waren gemakkelijk van zijn gezicht af te lezen. Jaloezie en het was fantastisch. Dat Ayden zich al aangeschoten voelde kwam doordat hij niet meer gewend was om te drinken. Als hij denk kreeg die altijd 'zin' en komt zijn ondeugende kant naar boven wat die bij Ian de hele tijd had staan onderdrukken. Hij voelde de handen van de jongen op zijn heupen en het gefluister liet hem blozen. "Hmm van jou?" Hij scheurde expres zijn kruis langs die van Ian om hem op te winden. "Kus me" dwong die Ian om zo'n verleidelijke toon. Helaas was Ayden ongeduldig dus ging hij op zijn tenen staan, sloeg de armen om Ian en drukte zijn lippen op die van hem. Ayden proefde natuurlijk naar alcohol en een mix van zoete snoepjes. Deze combinatie is niks om over te klagen, zelfs lekker als je dan gekust word. De jongen duwde zijn lichaam tegen die van Ian zodat er geen ruimte meer was en liet zijn tong langs de lippen van Ian strelen, vragend om toestemming.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ian
Level 1
avatar

Aantal berichten : 184
Registratiedatum : 22-08-12

BerichtOnderwerp: Re: De stad Qwatar - Delicia   vr sep 14, 2012 4:02 am

I think Ayden and Ian are meant to be.
-----
Ayden was in de ban van deze jongen. Wat Ayden nu zou zeggen hij zou het doen. Alles wat Ayden nu deed bracht hem dichter bij het punt waar het hem geen fuck meer kon schelen en hij een poging zou doen Aydens kleren eraf te scheuren. Toen de kleinere jongen hem opdroeg hem te kussen deed hij dat meteen. Gretig kustte hij Ayden en zijn handen verstevigden hun greep op Aydens heupen. Hij wilde hem zo dicht mogelijk bij hem houden. Toen hij Aydens tong voelde reageerde hij meteen. Ayden smaakte ze lekker en dit voelde te goed voor woorden,
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ayden
Level 1
avatar

Aantal berichten : 280
Registratiedatum : 07-07-12

BerichtOnderwerp: Re: De stad Qwatar - Delicia   vr sep 14, 2012 4:36 am

hahahaha who knows ^^
Enige probleem is dat ze niet van het zelfde volk zijn Razz
____
Zijn hart leek zo snel te kloppen dat het ieder moment zo uit zijn borstkas kon springen. Hun tongen leken wel in een passioneel spel te zijn beland. Ian leek zijn lichaam in vuur en vlam te zetten, zo voelde de jongen zich nu. Zijn vingers gleden door het blauwe haar van Ian terwijl hij de jongen gretig terug kuste. Het ging er vrij vurig aan toe op de dansvloer. Ayden voelde gewoon hoe de adredaline door zijn lichaam gierde, hij wilde Ian. Hij wilde Ian nog meer als eerder van te voren. Ayden had in de tussen tijd wel zijn ogen gesloten en hoorde hoe de muziek deed dreunen in zijn oor.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ian
Level 1
avatar

Aantal berichten : 184
Registratiedatum : 22-08-12

BerichtOnderwerp: Re: De stad Qwatar - Delicia   vr sep 14, 2012 5:57 am

Voor Ian maakt dat echt niet uit. Hij heeft altijd al geweten dat hij waarschijnlijk niet met een soortgenoot zou zijn.
-----
Uiteindelijk verbrak Ian de kus. "Ayden, heb je er bezwaar tegen als we een andere plek opzoeken, iets meer prive?" vroeg hij fluisterend in Aydens oor. Hij hield de jongen nog steeds zo dicht mogelijk tegen zich aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ayden
Level 1
avatar

Aantal berichten : 280
Registratiedatum : 07-07-12

BerichtOnderwerp: Re: De stad Qwatar - Delicia   vr sep 14, 2012 6:19 am

Wanneer Ian de kus verbrak ging de ademhaling van de jongen onregelmatig. Het leek net of zijn hart in zijn keel klopte. Met rode wangerntjes en beetje dromerige blik keek die Ian aan. Het gefluister zorgde ervoor dat zijn oor lichtjes begon te tintelen door de warme streling van Ian zijn adem. "Uhu" zei die nog steeds een beetje van de wereld af. de alcohol had degelijk effect op Ayden waardoor zijn reacties wat trager waren als normaal.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ian
Level 1
avatar

Aantal berichten : 184
Registratiedatum : 22-08-12

BerichtOnderwerp: Re: De stad Qwatar - Delicia   vr sep 14, 2012 6:56 am

Ian grijnsde. Metene begon hij Ayden door de menigte te loodsen, ondertussen zo veel mogelijk lichamelijk contact houdend. Daarna ging het snel. Ayden grinnikend door de straten slepen, door de achterdeur en naar zijn kamer. De rest was nog niet thuis. Mooi. Hij trok Ayden meteen naar zijn kamer en sloot de deur achter hen. Binnen mum van tijd drukte hij zijn lippen weer tegen die van Ayden, die nu tussen hem en de deur gesandwitched stond.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ayden
Level 1
avatar

Aantal berichten : 280
Registratiedatum : 07-07-12

BerichtOnderwerp: Re: De stad Qwatar - Delicia   vr sep 14, 2012 4:39 pm

De grijns deed Ayden meer zelfvertrouwen geven. Hij wist dat Ian hem wilde en dat geld ook voor hem. Zijn ondeugende kant kwam weer bij hem naar boven. Zijn lichaam smeekte om aangeraakt te worden door Ian, om een met hem te zijn. Eenmaal bij zijn huis bleek er niemand te zijn, het hele rijk voor hun zelf. De jongen trok hem zo de kamer binnen en sloot onmiddellijk de deur achter zich. Ayden stond met zijn rug tegen de deur aan en had nog geen kans om rond te kijken. Nee meteen verzelgde Ian hun lippen met elkaar. Ayden reageerde meteen op de kus. Een vurige, passionele kus terwijl hij met zijn knie plagend langs de kruis van Ian streek om het opwinden te laten starten. Ayden duwde zijn lichaam zo dicht tegen die van Ian dat er nauwelijks ruimte tussen hun zat. Zijn armen waren weer om zijn hals gerust en hij stond lichtjes op zijn tenen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ian
Level 1
avatar

Aantal berichten : 184
Registratiedatum : 22-08-12

BerichtOnderwerp: Re: De stad Qwatar - Delicia   vr sep 14, 2012 10:27 pm

Ian kustte Ayden gretig. Normaal was hij liever en zachter voor wie hij ook opgepikt had, maar Ayden was anders. Het was alsof hij eeuwig door een woestijn gekropen had zonder water, maar hij opeens een glas water aangeboden kreeg. Hij wilde het, hij wilde het nu meteen en zoveel mogelijk. Ayden was zijn water. Zijn tong ging langs Aydens lippen, hem vragent zijn mond open te doen. Ondertussen zochten zijn handen Aydens heupen op. Diens krie maakte dat hij alleen nog maar meer verlangde naar Ayden. Hij kon er niet meer tegen. Zijn vingers begonnen aan Aydens kleren te frummelen terwijl jij hem kustte alsof de wereld er vanaf hing.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ayden
Level 1
avatar

Aantal berichten : 280
Registratiedatum : 07-07-12

BerichtOnderwerp: Re: De stad Qwatar - Delicia   vr sep 14, 2012 10:44 pm

In deze situatie zou ademhalen heel moeilijk gaan maar het ze waren zo op elkaar afgestemd dat het zo gemakkelijk ging als lopen of fietsen. Hij opende een beetje zijn mond om toegang te verschaffen aan Ian. Hij streelde zijn tong langs die van Ian en liet het gepassioneerde zoen naar een hoger niveau brengen. Een binnenmondse kreun was te horen terwijl hij met zijn vingers onder de shirt van Ian gleed. Zijn vingertoppen waren koud vergeleken de temperatuur van Ian. Ayden hielp Ian een handje mee door even de kus te verbreken en zijn zwarte shirt over zijn hoofd te trekken. Hij gooide het neer en zocht weer contact met hun lippen. Algauw liet hij zijn tong weer in Ian´s mond glijden. Tijdens het kussen trok hij Ian naar het bed, ging als eerste liggen zodat Ian bovenop hem lag. Zijn lange haren vielen als een gordijn over het bed, een opwindend aanzicht. Hij sloot zijn benen om de heupen van Ian terwijl hij de kus geen moment verbrak.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ian
Level 1
avatar

Aantal berichten : 184
Registratiedatum : 22-08-12

BerichtOnderwerp: Re: De stad Qwatar - Delicia   za sep 15, 2012 12:55 pm

Ian vond dit een leuke samenloop van omstandigheden. Ayden zag er goed uit en kon ge-wel-dig zoenen. Zijn handen ontdekten de nu onbedekde huid van Aydens borst terwijl zijn tong de zijne niet meer met rust liet. Hij maakte ene geamuseerd geluidje toen Ayden de actie verplaatste naar zijn bed. Hier had hij geen problemen mee, not at all. Hij zette zijn onderarmen naast Aydens hoofd en liet daar zijn gewicht op steunen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ayden
Level 1
avatar

Aantal berichten : 280
Registratiedatum : 07-07-12

BerichtOnderwerp: Re: De stad Qwatar - Delicia   za sep 15, 2012 1:09 pm

Ayden werd een beetje duizelig alleen hij wilde gewoon niet stoppen. Dit gevoel, dit gevoel wat Ian bij hem veroorzaakte wilde hij nooit meer verliezen. Het leek wel een soort drugs waar hij verslaafd aan begon te raken. Toch verbrak Ayden de kus om op adem te komen. "Is...is dit wel een goed idee?" Hij streek met zijn vinger langs de kaaklijn van Ian. Hoe goed kon iemand uitzien? Ian die zo boven hem lag zorgde ervoor dat zijn verlangen werden aangewakkerd. Ayden wilde liever niets meer dan één worden met deze jongen die bovenop hem lag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ian
Level 1
avatar

Aantal berichten : 184
Registratiedatum : 22-08-12

BerichtOnderwerp: Re: De stad Qwatar - Delicia   zo sep 16, 2012 10:58 am

Ian bracht zich wat omhoog door zijn armen wat te strekken en keek de jongen onder hem aan. "Ik- Ik vind dit het beste idee dat iemand ooit heeft gehad." Zei Ian nogal buitenadem en op een toontje dat zijn woorden bijstond als het aan hem lag ontdeed hij Ayden nu meteen van de.kleren die hij nog aanhad. Fack die jongen zag er geweldig uit. Elke seconde dat hij zich in moest houdrn vond hij er een teveel. "Maar vind jij dit okee?" Vroeg hij voor de zekerheid. Hoe graag HIJ dit ook wilde, hij wilde niet dat Auden morgenochtend als zijn alcohol roes verdwenem was hier spijt van zou hebben.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ayden
Level 1
avatar

Aantal berichten : 280
Registratiedatum : 07-07-12

BerichtOnderwerp: Re: De stad Qwatar - Delicia   zo sep 16, 2012 8:03 pm

Ayden probeerde zijn ademhaling in toom te houden, dat het niet zo hoorbaar was dat die door de kus al buitenadem was. Hij keek in de schitterende, blauwe ogen van Ian. Een blos trok over zijn wangen terwijl hij naar Ian luisterde. Ayden boog wat naar voren om zachtjes bij de oor van Ian te fluisteren; "ik vind zeker oke, jij bent onweerstaanbaar" zijn warme adem streelde zachtjes zijn oor. Daarna keek die diep in de ogen van Ian voordat hij hun lippen verzegelde. Hij gleed met zijn vingers over de blote rug (ik weet niet meer of de shirt uit is) van Ian terwijl zijn tong de zijne vond. Een zachte kreun verliet zijn lippen terwijl hij de riem van Ian begon los te maken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ian
Level 1
avatar

Aantal berichten : 184
Registratiedatum : 22-08-12

BerichtOnderwerp: Re: De stad Qwatar - Delicia   ma sep 17, 2012 5:21 am

Ians shirt was nog niet uit, maar laat maar.
---
Ian keek buiten adem omlaag naar Ayden. Elke keer dat hij naar die mooie ogen keek werd zijn adem hem weer ontnomen. Aydens woorden waren het laatste beetje bevestiging dat hij nodig had. Terwijl de handne van de jongen onder hem aan zijn riem begonnen te frutselen was hij ook ana het multitasken. Ayden zoenen terwijl hij maar een hand had om op te steunen terwijl de andere met de sluiting van Aydens broek ana het kloten was,
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ayden
Level 1
avatar

Aantal berichten : 280
Registratiedatum : 07-07-12

BerichtOnderwerp: Re: De stad Qwatar - Delicia   ma sep 17, 2012 8:47 am

Sorry ik wist het niet meer zeker (a)
______
Hoe graag wilde je bij iemand zijn? Hoe graag wilde je dat de persoon je deed aanraken? Hoeveel kon je naar iemand verlangen zonder gek te worden. Hij streek met zijn vingers door de haren van de jongen en bracht de vurige kus naar een nog hoger niveau. Ieder aanraking van Ian zorgde voor een tinteling, een gevoel dat je wist dat zijn huid in contact kwam met de zijne. Nadat die de riem afdeed deed hij om de hals van Ian, hij trok het een beetje aan. Heel opwindend en ontzettend kinky voordat hij de riem naast het bed gooide. Nu begon hij aan de knoop en de rits van de broek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ian
Level 1
avatar

Aantal berichten : 184
Registratiedatum : 22-08-12

BerichtOnderwerp: Re: De stad Qwatar - Delicia   ma sep 17, 2012 9:03 am

hmmm... waar komt t punt dat het ene beetje te nsfw word en we gaan skippen tot after..?
----
Ians handen hadden de knoop en rits van Aydens broek los en open gekregen. Alles wat Ayden deed, elke kus, elke aanraking, deed zijn ademhaling en hartslag verhogen. Hij was nu een halve warmtedeken met de warmte die van zijn huid afkwam. De riem om zijn nek hielp niet echt met kalmeren. Hij maakte zich los van Aydens mond en drukte kusjes op diens kaak voor zijn lippen naar diens kaar verhuisden. Zijn handne bleven aan Aydens broek friemelen om hem los te krijgen terwijl zijn lippen omlaag gingen, een spoor van rode plekken die voorlopig niet zouden verdwijnen achterlatend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: De stad Qwatar - Delicia   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
De stad Qwatar - Delicia
Terug naar boven 
Pagina 3 van 9Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Levea :: Het RPG :: Het continent Dalint-
Ga naar: