Levea

A whole new world
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Laatste onderwerpen
» De stad Qwatar - Delicia
wo sep 11, 2013 5:06 am van Ian

» Het grootland - Het Naaldbos
ma sep 24, 2012 8:29 pm van Keira

» De ruïnes - Bergendal
za sep 22, 2012 11:51 pm van Deke

» Kamalita - Herberg de Zwarte roos
za sep 15, 2012 11:00 pm van Keira

» Oerwoud - Zuiderlanden
vr sep 14, 2012 3:03 am van Deke

» Fita - De bocht in de rivier
wo sep 12, 2012 2:54 am van Deke

» Het zwarte strand
ma sep 10, 2012 9:18 am van Ian

» Jura - het grote meer
ma sep 10, 2012 8:34 am van Keira

» Samino - Ebalt - De herberg
ma sep 10, 2012 6:52 am van Ruby

Statistieken
We hebben 41 geregistreerde gebruikers
De nieuwste gebruiker is Phineas.

Alle gebruikers hebben in totaal 2929 berichten geplaatst in 162 onderwerpen
Meest actieve berichtenplaatsers van deze week

Deel | 
 

 Ryze Shri-khal

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ryze
Level 1
avatar

Aantal berichten : 27
Registratiedatum : 22-06-12
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Ryze Shri-khal   ma jul 09, 2012 10:00 am

Eindelijk
De basis informatie
Volledige naam: Ryze Shri-khal
Roepnaam/bijnaam: Ryze
Leeftijd: 16
Verjaardag: 9-Augustus
Geslacht: M
Geloof: Ryze gelooft in het feit dat als je iets slechts doet dat er dan altijd iets slechts met zichzelf gebeurd. Hij noemt het niet specifiek karma, het heeft geen naam. Het is er gewoon. Het is niet bekend wat goed of slecht is, dit ligt wel vast in het lot.
Tovenaar, begaafde of 'gewone sterveling': Tovenaar in de vuurmagie

Het innerlijk
Karakter: Ryze is vroeger veel gepest om zijn uiterlijk. Hij is daarom heel erg stil van zichzelf en terughoudend bij het maken van vrienden. Hierdoor is hij erg zelfstandig geworden omdat hij altijd zijn eigen boontjes moest doppen. Toch is Ryze een goede vriend om te hebben als hij je eenmaal vertrouwd. Hij is bereid om voor je te vechten en zal je niet verraden. De betrouwbare Ryze heeft ook erg veel discipline, hij heeft op de Duistere Eilanden training gehad in zijn magie, maar heeft ook een groot deel zelf geleerd. Ryze is bijna dwangmatig in overal de controle over houden.
Relaties: Als 16-jarige, schuchtere jongen is Ryze nog niet echt bezig met de liefde. Van jongens moet hij niets hebben, maar van meisjes trekt hij zich nog weinig aan omdat hij zo bang is om contact te maken. Waar andere jongens naar de rondingen van de meisjes staan te kijken of het er over hebben is Ryze geconcentreerd op iets heel anders.
Bijzonderheden aan karakter: Ryze heeft toen hij erg jong was een ongeluk gehad waarbij hij 3e graads brandwonden aan zijn gezicht opliep. De brandwonden hebben één oog helemaal verwoest en er is nog maar weinig zicht over in zijn andere oog. Ryze is dus ook zo disciplinair omdat hij het gevoel heeft zijn verminderde zicht te moeten compenseren.[/i]
Talenten: Ryze zijn grootste passie is pianospelen. Door zijn verminderde zicht kan Ryze echter geen noten lezen, toch kan hij muziekstukken spelen. Hiervoor moet hij het één keer gehoord hebben en dan kan hij dit foutloos naspelen.
Zwakheden: Zoals al eerder vermeldt heeft Ryze slechte ogen. Een andere lichamelijke zwakheid waar Ryze mee moet leven is een gebroken vinger. Hij heeft ooit zijn vinger gebroken en deze is dusdanig vergroeid dat hij geen symbolen meer kan maken met zijn handen om toverspreuken uit te spreken. Dit heeft tot gevolg dat Ryze zijn spreuken alleen verbaal op zegt, wat weer als zwakheid brengt dat hij de mond gesnoerd kan worden.
Sterke punten: Doordat Ryze dus bijna blind is is zijn gehoor sterker ontwikkeld. Dit houdt in dat hij in gevechten via zijn gehoor bepaald waar de tegenstander is. Ook kan hij, als het wat rustiger is, door een echo te gebruiken, zijn plaats bepalen. Hij klakt dan met zijn tong. Ryze hoeft meestal maar een keer iets te lezen of te leren en dan weet hij het.

Status: Ryze heeft een lagere status. Hij wordt niet aangekeken door mensen op het Duistere eiland, en als hij wel aangekeken wordt dan is het omdat hij dan uitgescholden wordt. De mensen op het eiland kennen Ryze niet echt, en onderschatten zijn discipline en innerlijke vuur.

Afkomst:
Land: Ryze woont op de Duistere eilanden.
Volk: Ryze weet niet van welk volk hij afstamt, hij is namelijk opgegroeid in een weeshuis op de Duistere eilanden, omdat hij ten vondeling is gelegd. Zijn moeder heeft hem hoogstwaarschijnlijk in een mandje gelegd en de rivier van de Duistere eilanden af laten varen. Hij is halverwege gevonden en in een weeshuis weggestopt.
Beschrijving volk: Ryze rekent zichzelf tot de zigeunerfamilie die op de Duistere eilanden wonen. Hij is hier opgegroeid omdat zij het weeshuis runnen. Het leven van de zigeuners staat in het teken van muziek. En magische krachten worden niet als hoogste prioriteit gezien.
Familie: Ryze heeft geen banden met zijn echte familie. Alleen een briefje met ‘’Zorg goed voor hem, een moeder.’’

Het uiterlijk
Uiterlijke kenmerken van het volk: Hij is gewoon mens
Lengte: Ryze is 1.65 meter, dit komt omdat hij wat gebogen loopt om zo wat minder op te vallen. Hij is bang dat mensen hem zien. Bij de zigeuners waar hij is opgegroeid wordt men gemiddeld niet zo lang. Vandaar dat hij ook wat gebukt loopt.
Omschrijving haar: Ryze heeft rood piekhaar, wat hij door middel van een beetje groene zeep alle kanten op laat wijzen. Dit is zijn manier om persoonlijk te zijn en zichzelf te voelen. Hij valt in het zigeunervolk heel erg op omdat daar eigenlijk niemand rood haar heeft.
Omschrijving ogen: Een van de ogen van Ryze is compleet verdwenen. Dit komt door de brandwond. Ryze heeft toendertijd geluk gehad dat er geen infectie bij is gekomen maar er is een lelijk gat achtergebleven. Om mensen niet te confronteren heeft hij er voor gekozen een zwart ooglapje te dragen. Zijn andere oog is zwaar beschadigd en er zit een soort witte waas op, om het oog heen kan je de littekens nog zien.
Bouw van het lichaam: Ryze heeft een redelijk dun postuur. Hij is erg dun voor zijn leeftijd en krijgt in het weeshuis eigenlijk ook te weinig eten. De zigeuners zijn hem liever kwijt dan rijk en proberen hem dan ook uit te hogeren. Gespierd is Ryze niet omdat hij de kans niet krijgt om buiten te trainen. Hij is daarom ook niet bruin en heeft een zeer witte huid.
Kledingstijl: Ryze krijgt van het weeshuis de afgedankte lompen. Deze zijn vaak al door meerdere personen meerdere jaren gedragen en zitten dan ook vol met scheuren, onuitwisbare vlekken en zijn faal.
Uiterlijke kenmerken: De voornaamste uiterlijke kenmerken van Ryze zijn de littekens op zijn gezicht. Het ooglapje is ook een kenmerk dat men normaal niet ziet.

Kracht
Hoofdkracht: Ryze kan vuur manipuleren. Zelf denkt Ryze dat dit komt door zijn ongeluk en de emotionele waarde die hij bij vuur heeft. Echter is er nog nooit bewezen of je verleden te maken heeft met welke kracht je hebt.
Specialiteit van het volk: Ryze kent zijn eigenlijke afkomst niet, maar hij heeft het gevoel dat hij tijd kan manipuleren. Sneller kan laten gaan of juist vertragen.
Specialiteit van de tovenaar: Coderen. Ryze is in het weeshuis veel bezig geweest met gecodeerde boodschappen schrijven en ook manieren bedenken om codes te ontcijferen. In alledaagse dingen ziet Ryze onderliggende codes die een verband met elkaar hebben, het neigt bijna naar een visioen. Gezien Ryze de onderliggende codes van voorwerpen kan vinden, misschien kan hij dan op een hoger niveau er achter komen wat het algehele verband is.
Wapens: Ryze heeft geen wapen.
Vechtsport: Ryze heeft verschillende keren in zijn jonge leven moeten vechten. Gezien zijn slechte zicht is dit erg moeilijk maar door compensatie van zijn oren is dit wel mogelijk. Langzaam aan wordt Ryze steeds beter in het vechten en ook steeds dodelijker

Draak of ander Wezen
Wezen: Ryze heeft een heel klein en schattig draakje dat kan teleporteren. Zo kan Ryze grotere afstanden afleggen. Zodra Ryze maar zou proberen op de rug van zijn draakje te springen zal deze het gegarandeerd niet overleven. Het draakje heeft letterlijk en figuurlijk een grote mond. Hij praat met de gewone, menselijke taal en in gevechten spuwt het draakje enorme hoeveelheden vuur. Terwijl het draakje er zo schattig uit ziet.
Naam van je draak of wezen: Ryze heeft het draakje Karma genoemd, omdat hij gelooft dat er altijd een tegenprestatie tegenover slecht gedrag staat.
Geslacht van je wezen: V
Karakterschets: Karma is erg verlegen en verschuilt zich 90% van de tijd achter Ryze of ergens in een donker hoekje vanuit waar ze Ryze toch kan zien. Karma is bang voor kleine dingen en voelt zich snel opgesloten, het liefste vliegt ze rond in de open lucht en in een kleine kamer wordt ze onrustig en loopt ze in het rond.
Uiterlijk van je draak: De schubben van Karma glimmen in het zonlicht maar zijn pikzwart in het maanlicht. De schubben lopen vanaf het begin van de staart steeds verder naar buiten, naar een soort waaier.
Extra
Verleden: Ryze denkt liever niet over zijn jeugd na. Hij is gepest, geslagen, geschopt en genegeerd. Dit alles heeft Ryze op een slechte manier beschadigd en hij is vastberaden een sterke tovenaar te worden om zo mensen pijn te kunnen doen. Vooral de mensen die anderen pijn doen. Ryze denkt door zijn verleden dat het rechtvaardig is om mensen te pijnigen om ervoor te zorgen dat ze niet meer pijnigen.
[b]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elijah.
Level 2
avatar

Aantal berichten : 410
Registratiedatum : 28-06-12

BerichtOnderwerp: Re: Ryze Shri-khal   ma jul 09, 2012 10:06 am

Alleen nog even een plaatje, voor de rest goedgekeurd (:

En hij is precies 1 dag jonger dan ik xd (dat moest ik ff melden ;P)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ryze
Level 1
avatar

Aantal berichten : 27
Registratiedatum : 22-06-12
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Ryze Shri-khal   ma jul 09, 2012 10:36 am

Het plaatje is mijn banner.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elijah.
Level 2
avatar

Aantal berichten : 410
Registratiedatum : 28-06-12

BerichtOnderwerp: Re: Ryze Shri-khal   ma jul 09, 2012 8:32 pm

Je hebt ook een avatar nodig Wink
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ryze
Level 1
avatar

Aantal berichten : 27
Registratiedatum : 22-06-12
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Ryze Shri-khal   di jul 10, 2012 2:22 am

Nu dan eindelijk goed? Heb mijn halve banner weer uit elkaar moeten slopen om het origineel ergens terug te vinden. Maar ik heb hem Smile
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elijah.
Level 2
avatar

Aantal berichten : 410
Registratiedatum : 28-06-12

BerichtOnderwerp: Re: Ryze Shri-khal   di jul 10, 2012 3:10 am

haha perfect (:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Ryze Shri-khal   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Ryze Shri-khal
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Levea :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: