Levea

A whole new world
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Laatste onderwerpen
» De stad Qwatar - Delicia
wo sep 11, 2013 5:06 am van Ian

» Het grootland - Het Naaldbos
ma sep 24, 2012 8:29 pm van Keira

» De ruïnes - Bergendal
za sep 22, 2012 11:51 pm van Deke

» Kamalita - Herberg de Zwarte roos
za sep 15, 2012 11:00 pm van Keira

» Oerwoud - Zuiderlanden
vr sep 14, 2012 3:03 am van Deke

» Fita - De bocht in de rivier
wo sep 12, 2012 2:54 am van Deke

» Het zwarte strand
ma sep 10, 2012 9:18 am van Ian

» Jura - het grote meer
ma sep 10, 2012 8:34 am van Keira

» Samino - Ebalt - De herberg
ma sep 10, 2012 6:52 am van Ruby

Statistieken
We hebben 41 geregistreerde gebruikers
De nieuwste gebruiker is Phineas.

Alle gebruikers hebben in totaal 2929 berichten geplaatst in 162 onderwerpen
Meest actieve berichtenplaatsers van deze week

Deel | 
 

 Astro Filosophia Astronomica Mythae

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Astro
Level 1
Astro

Aantal berichten : 118
Registratiedatum : 02-07-12

BerichtOnderwerp: Astro Filosophia Astronomica Mythae   ma jul 02, 2012 1:41 am

De basis informatie
Volledige naam: Astro Filosophia Astronomica Mythae
Roepnaam/bijnaam: Astro, As
Leeftijd: 103, 17 in mensenjaren.
Verjaardag: 13 februari
Geslacht: M
Geloof: Astro heeft nooit een geloof meegekregen, hij is compleet wetenschappelijk ingesteld.
Tovenaar, begaafde of 'gewone sterveling': Begaafde

Het innerlijk
Karakter: Avontuurlijk, wijs/diplomatiek, wereldvreemd, brutaal, charmeur (ik weet niet wat de vrouwelijke vorm hiervan is) en met hele heftige woede-uitbarstingen.
Astro heeft letterlijk zijn hele leven onder een steen gewoond en weet daardoor sommige dingen nog niet. Dit wil hij allemaal ontdekken en daarom is hij de wijde wereld ingetrokken. Hij is redelijk brutaal en verslindt meisjes, figuurlijk, met groot genoegen. Helaas is er een verschrikkelijke kant aan deze jongen. Door verwaarlozing in zijn jeugd is hij erg snel heel kwaad en dan is hij niet meer voor rede vatbaar.
Relaties: Astro zoekt een meisje, elke dag een ander voor een heerlijke nacht. Mocht hij zich ooit koppelen, dan moet ze wel knap en aardig zijn.
Bijzonderheden aan karakter: Hij heeft verschrikkelijke last van hoogtevrees.
Talenten: Astro is heel technisch aangelegd. Als je hem een paar stukken hout of iets anders geeft, heeft hij binnen een uur een geweldig iets in elkaar geknutseld. Een wapen, iets waarmee je makkelijker kan tillen, hij kan het allemaal.
Zwakheden: Astro maakt alleen gebruik van het technisch inzicht dat hij heeft, zijn redelijk grote spierkracht en andere vaardigheden gebruikt hij nooit. Als je dus om de techniek heen zou kunnen komen en hij moet het hiermee op gaan lossen, dan schiet hij te kort. Daarbij is hij makkelijk woest te krijgen en dan is hij ongecontroleerd.
Sterke punten: Hij is heel goed in schieten met van alles en nog wat, water, pijlen, stenen. Hij valt aan van lange afstanden.

Status: Het brutale jochie vol levenslust.

Afkomst:
Land: Het Bergendal, nummer 22
Volk: L’ Nerfisch do Thymna, vrij vertaald naar onze taal: ‘De Berggravers’
Beschrijving volk:
Specialiteit van het volk: Het kunnen produceren van supersonische golven. Ze zijn bijvoorbeeld in staat met hun stem dingen te breken.
Algemene informatie
L’ Nerfisch do Thymna zijn een volk dat zich heeft teruggetrokken in bergen van Bergendal. Hier leven ze in de grotten die ze hebben gegraven. Het is een licht afstandelijk volk, vandaar dat ze in de bergen zijn gaan wonen, maar ze hebben een groot hart. Vooral in de gemeenschap zelf staat iedereen voor elkaar klaar. Ook als je in hun land komt wordt je met open armen ontvangen en goed verzorgd. L’ Nerfisch do Thymna zijn nooit op oorlog uit en gaan deze gewoon uit de weg.
Een Berggravers heeft geen vast geloof. Sommigen geloven helemaal nergens in en anderen hebben verschillende geloven. Al deze verschillende Berggravers accepteren elkaars mening en er wordt nooit moeilijk over gedaan.
Het zijn geboren gravers en ze hollen de bergen uit om zich te huisvesten en op zoek naar edelstenen. In de laagste lagen van hun gangenstelsels verbouwen ze verschillende soorten paddenstoelen, die als eten dienen voor de gehele bevolking.
Een berggraver wordt ongeveer duizend jaar oud. Op zijn honderdste is hij te vergelijken met iemand van eind 16 en rond tweehonderd is hij gelijk aan twintig. Het uiterlijk van die leeftijd staat dan de rest van zijn leven vast.

Het uiterlijk
Berggravers zijn iets langer dan gewone mensen, ongeveer 1.90 is de gemiddelde lengte voor mannen en vrouwen, en lijken verder op gewone mensen. Het licht compleet aan de genen hoe ze eruit zien. Wel geven ze allemaal de voorkeur aan korter haar. Bij mannen is dat echt kort geknipt, het komt nauwelijks tot hun oren, en gestyled met hun eigen paddenstoelengel, bij vrouwen komt het vaak tot de nek en er zit vaak een bepaalde slag in. Daarbij is er nog iets raars aan de hand met hun ogen, die zijn namelijk precies het tegenovergestelde van onze ogen. Hun pupil is wit, de iris zwart en wat bij ons het oogwit heet, heeft bij hen alle kleuren van de regenboog.

Het bestuur
De Berggravers hebben een koning en een koningin, ik vind dat dit kan in land 22 omdat ze hier niet de heersende bevolking zijn, die hun ambtstitel doorgeven op de eerst geborene. Deze twee zijn in feite alleenheersers, maar ze horen graag de mening van het volk waar dan ook echt iets mee gedaan wordt. Zo blijven ze gerespecteerd en favoriet en bouwen ze een welvarende maatschappij op.

De huisvesting
Onder de grond hebben de Berggravers hele steden gebouwd. Meestal zijn deze ontstaan in al uitgehouwen holtes, waar dan een gat wordt uitgegraven. Een breed gat dat eigenlijk een omgekeerde kegel is. Langs de wand wordt een pad aangelegd dat in een neerwaartse spiraal tot het diepste puntje gaat en langs dit pad worden er huizen gemaakt, of er komen meerdere gangen op uit die naar meer van dit soort kegels lijden. Een huis is eigenlijk een soort hol, maar met rechte muren, stenen deuren en goed verlicht.
Familie: De ouders van Astro zijn de koning en koningin van de Berggravers. Hij is de tweede van de twee kinderen die ze hebben gekregen. Zijn zus zal dus de troon erven.

Het uiterlijk
Uiterlijke kenmerken van het volk: Ogen die qua kleur omgedraaid zijn.
Lengte: 1.97 meter.
Omschrijving haar: Kort, blond haar dat vaak met de speciale gel alle kanten op staat, of in een kuif, of hanenkam, zo’n korte die alleen mogelijk is met kort haar.
Omschrijving ogen: Astro heeft redelijk grote ogen. Dus met een witte pupil, een zwarte iris en van zijn oog is helder groen.
Bouw van het lichaam: Hij is dus lang en redelijk gespierd. De mannen van de Koninklijke familie moeten namelijk in staat zijn om de zware zwaarden te heffen en ten strijde te trekken, mocht dat ooit nodig zijn. Toch is dit niet overheersend en je ziet vooral een jong jochie.
Kledingstijl: Over het algemeen heeft hij zijn Koninklijke kleren aan, een soort leren harnas dat een beetje bewerkt is. Maar hij is ook gewoon te vinden in normale kleren, vooral als hij op vrouwenjacht is.
Uiterlijke kenmerken: Hij zit er nog best jong uit. Daarbij is hij hartstikke ijdel en vandaar dat hij een gouden ketting om zijn nek heeft en hij vind het soms leuk om de kleine kroon te dragen die bij de prins hoort.

Kracht
Hoofdkracht: Water
Specialiteit van het volk: Supersonische golven produceren.
Specialiteit van de tovenaar: (Dit kun je dus alleen invullen als je personage een tovenaar bent, waar is jouw personage goed in op het gebied van de toverkrachten.)
Wapens: Hij heeft een eigen wapen gemaakt dat stenen keihard wegschiet. Daarbij heeft hij een pijl en boog en een aantal messen.
Vechtsport: Hij heeft, zoals de hele Koninklijke familie, de kunst van de ninja geleerd, maar hier doet hij niets mee.

Draak of ander Wezen
Wezen: Een gigantische vliegende vis
Naam van je draak of wezen: Chemico
Geslacht van je wezen: M
Karakterschets: Chemico vindt zichzelf heel stoer en laat zich altijd van zijn beste kant zien. Als hij een mens zou zijn, zou hij een echte player zijn. Toch heeft hij een hele lieve binnenkant, een kant die alleen Astro zal zien.
Uiterlijk van je draak:


Extra
Verleden: Astro heeft een redelijk onbezorgde jeugd gehad met liefhebbende ouders en een oudere zus waar hij goed mee kon praten. Zijn ouders waren zeer geïnteresseerd in de wetenschap, vandaar die namen, zijn zus heet Fysica Logica Astrologia, en hadden niet heel veel tijd voor iets anders. Omdat ze hier zoveel mee bezig waren, voelde Astro zich vaak ondergewaardeerd. Daar kwam nog bij dat je als een koningskind veel moet leren over vele regels. Hij haatte het en al was hij graag koning geworden, dit had hij er niet voor over gehad.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Elijah.
Level 2
Elijah.

Aantal berichten : 410
Registratiedatum : 28-06-12

BerichtOnderwerp: Re: Astro Filosophia Astronomica Mythae   ma jul 02, 2012 8:35 am

goedgekeurd
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Astro Filosophia Astronomica Mythae
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Levea :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: