Levea

A whole new world
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Laatste onderwerpen
» De stad Qwatar - Delicia
wo sep 11, 2013 5:06 am van Ian

» Het grootland - Het Naaldbos
ma sep 24, 2012 8:29 pm van Keira

» De ruïnes - Bergendal
za sep 22, 2012 11:51 pm van Deke

» Kamalita - Herberg de Zwarte roos
za sep 15, 2012 11:00 pm van Keira

» Oerwoud - Zuiderlanden
vr sep 14, 2012 3:03 am van Deke

» Fita - De bocht in de rivier
wo sep 12, 2012 2:54 am van Deke

» Het zwarte strand
ma sep 10, 2012 9:18 am van Ian

» Jura - het grote meer
ma sep 10, 2012 8:34 am van Keira

» Samino - Ebalt - De herberg
ma sep 10, 2012 6:52 am van Ruby

Statistieken
We hebben 41 geregistreerde gebruikers
De nieuwste gebruiker is Phineas.

Alle gebruikers hebben in totaal 2929 berichten geplaatst in 162 onderwerpen
Meest actieve berichtenplaatsers van deze week

Deel | 
 

 De Rivieren van Patan - Waterval

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Cheshire
Level 1
avatar

Aantal berichten : 292
Registratiedatum : 22-06-12
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: De Rivieren van Patan - Waterval   di jun 26, 2012 10:13 am

Patan heeft een groot rivieren netwerk. Hier en daar met ene watervalletje of een stroomversnelling. In de rivieren zwemmen vissen met de kleuren van de regenboog, en dan bedenk je je nog niet eens hoe bijzonder het is als je de jaarlijkse zalmentrek te zien krijgt.

Deze waterval in het bijzonder is interessant. In een prachtig sprookjesachtig bos is opeens ene open plek met het kleine meertje waar de waterval in uitmond en de rivier uit verder stroomt. De druppels die opspatten van het geweld waarmee het water valt toveren overdag de mooiste regenbogen over het water. 's avonds zijn er enorm veel vuurvliegjes te vinden. Het is er prachtig.


Personen: Infinite
regels: het is de open natuur, die zijn er dus niet echt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Keira
Level 1
avatar

Aantal berichten : 297
Registratiedatum : 21-06-12
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: De Rivieren van Patan - Waterval   wo jun 27, 2012 12:40 am

Sakura stond op een hoge rots aan de rand van het meertje. Het zou niet verstandig om met de waterval mee het water in te duiken. Dan zou je al je botten breken door het vallende water dat enorm sterk is. Nee nu stond ze een meter of 20 verderop en maakte ze een duik in het water, met haar kleding aan en al. Die moesten toch gewassen worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lloyd
Level 1
avatar

Aantal berichten : 31
Registratiedatum : 01-07-12

BerichtOnderwerp: Re: De Rivieren van Patan - Waterval   di jul 03, 2012 8:05 am

Het was een heerlijk warme avond. Lloyd had de rust opgezocht en zich gescheiden van de groep Lamia. Hij stond op een grote steen in het midden van het meertje. Vuurvliegjes vlogen met hun magische licht om hem heen terwijl hij prachtige rustgevende klanken speelde op zijn viool. Daarbij voegde zijn zachte gezang. Een stem die hij niet vaak op deze manier aan andere liet horen. Het geluid van zijn viool werd onderdrukt door het geluid van de waterval, maar het stoorde hem niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Incilia
Level 2
avatar

Aantal berichten : 492
Registratiedatum : 22-06-12

BerichtOnderwerp: Re: De Rivieren van Patan - Waterval   di jul 03, 2012 8:15 am

Incilia stond aan de top van de waterval terwijl zij naar beneden keek. Heerlijk om hier vanaf te duiken. De dame verwachtte niet dat iemand hier zou zijn en de temperatuur was perfect. Ze was naakt omdat zij niet had verwacht om een duik te gaan nemen. Maar goed er was toch niemand dus wie kon haar nu storen. En al zou ze iemand tegen komen, dan keek die maar de andere kant op. Er waren vast genoeg mensen die wel eerder een vrouwenlichaam hadden gezien. Misschien niet zo afgetraind als die van Incilia en zo wit als sneeuw, maar dan nog. Ze dook naar beneden en kwam na een tijdje naar boven. Schudde haar hoofd en begon baantjes tr zwemmen. Wanneer ze een soort gezang hoorde keek ze diegene zijn richting op. De vioolspel klonk schitterend en de stem van de jongen of man klonk niet slecht. Incilia ging naar het ondiepe gedeelte en klapte in haar handen. Nog steeds onderwater waardoor je haar naakte lichaam niet zag. Maar daarna zwom ze gewoon weer verder. Zij sprak niet snel personen aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lloyd
Level 1
avatar

Aantal berichten : 31
Registratiedatum : 01-07-12

BerichtOnderwerp: Re: De Rivieren van Patan - Waterval   di jul 03, 2012 8:21 am

Lloyd hoorde een plons en geklap. Hij hield er niet van om een spel zomaar af te breken, daarom rondde hij alles altijd netjes af. Zijn gezang was gestopt. Het was niet de bedoeling dat iemand dit hoorde. Hij was niet zo zeker over zijn gezang dan hij was over zijn vioolspel. De klanken verdwenen in donkere nacht en hij hield op met spelen. Hij opende zijn ogen en deze zochten het mens dat hier was. Hij kon prima in het donker zien en al snel zag hij een meisje of vrouw zwemmen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Incilia
Level 2
avatar

Aantal berichten : 492
Registratiedatum : 22-06-12

BerichtOnderwerp: Re: De Rivieren van Patan - Waterval   di jul 03, 2012 8:24 am

Incilia merkte op dat de man gewoon doorspeelde en dat was prettig tijdens het zwemmen. De dame ging op haar rug liggen en luisterde naar de schitterende klanken. Heerlijk ontspanning en het geluid van de waterval klonk helemaal niet storend er tussendoor. Maar wie ging hier nu een instrument bespelen, ergens waar niemand kwam? Wilde hij niet gehoord worden? Incilia voelde zijn ogen branden op haar. Ze merkte het meteen als iemand naar haar keek. Haar paarskleurige ogen ontmoeten die van de jongen en haar ogen straalde koudheid uit. Dat zou bij de meeste kippenvel veroorzaken. Incilia was nu eenmaal zo. Haar gewoonlijke expressie, klank van haar stem en houding.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lloyd
Level 1
avatar

Aantal berichten : 31
Registratiedatum : 01-07-12

BerichtOnderwerp: Re: De Rivieren van Patan - Waterval   di jul 03, 2012 8:39 am

Lloyd keek naar het meisje dat met koude ogen naar hem keek. Hij stoorde zich er niet aan. Een flauwe glimlach speelde rond zijn lippen en hij borg zijn viool zorgvuldig op. Hij was hier gekomen om voor zichzelf te spelen, niet voor mensen. Anders had hij wel een andere plek uitgekozen. Het meisje keek nog altijd koud. Misschien omdat hij haar gezien had? Stoorde ze zich aan hem? Of was ze gewoon zo? Even haalde hij een hand door het koele water voordat hij weer overstak naar de kant. "Kijk je altijd zo?" Vroeg hij zacht. Hij wist niet of ze het hoorde. Het maakte hem niet erg veel uit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Incilia
Level 2
avatar

Aantal berichten : 492
Registratiedatum : 22-06-12

BerichtOnderwerp: Re: De Rivieren van Patan - Waterval   di jul 03, 2012 8:45 am

Wanneer ze zijn stem hoorde, haar gehoor was beter als dat van anderen zwom ze richting zijn kant. Incilia stapte gewoon het water uit waardoor je haar lichaam in volle glorie zag. Haar lichaam leek wel te schitteren als diamantjes door de huidskleur wat zij had en de zon die erop scheen. Simpel floot ze waardoor haar kleding naar beneden viel. Ze ving het op en keek naar haar havik die daarna weg vloog. Verder ging jagen. Incilia expressie bleef nog steeds even harteloos als toe net. "Ja. Heb je daar problemen mee?" Het klonk niet dreigend, niet agressief maar gewoon onverschillig alsof het haar helemaal niet interesseerde wat de man van haar dacht. Ze droogde zich af met een doek die zij vaker meenam omdat Incilia vaker ging zwemmen als ze de kans kreeg. Het was nu eenmaal haar element. Ze trok haar armor aan zodat de man zich niet ongemakkelijk zou voelen in haar aanwezigheid. Je zag duidelijk dat het van duur materiaal was gemaakt en vrij uniek uitzag. Iets waar je niet iedereen in zag lopen.

dit heeft ze aan:
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lloyd
Level 1
avatar

Aantal berichten : 31
Registratiedatum : 01-07-12

BerichtOnderwerp: Re: De Rivieren van Patan - Waterval   di jul 03, 2012 11:24 pm

Eerlijk, Lloyd bleef ook gewoon een man. Dus hij keek ook gewoon naar het lichaam van het meisje, moest ze maar niet zo voor hem het water uitstappen. Een flauwe glimlach sierde rond zijn lippen. "Eigenlijk niet. Ik begin me er alleen door af te vragen of jij problemen hebt met mij." Antwoordde hij op haar vraag. Rustig bleef hij staan en nam hij het bleke meisje kort in zich op. Hij zou Dream straks maar roepen zodat ze een slaapplaats konden gaan zoeken. Hij was van plan langer te blijven, maar hij had geen zin om te spelen met mensen om hem heen. Dat deed hij al genoeg overdag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Incilia
Level 2
avatar

Aantal berichten : 492
Registratiedatum : 22-06-12

BerichtOnderwerp: Re: De Rivieren van Patan - Waterval   di jul 03, 2012 11:31 pm

Natuurlijk had de man haar bekeken maar goed zij liep zelf hier naakt rond te rennen. Maar was het haar verantwoordelijkheid? Als ze wilde zwemmen, wilde zij gewoon zwemmen. Incilia had nu gewoon een schitterende outfit aan terwijl zij haar de vocht uit haar haren nam en nu waren haar haren volledig opgedroogd. Nu wist je meteen wat voor kracht zij bezat, het element water. Gekruld waren haar haren zeker maar zo was haar haar structuur nu eenmaal. Ze luisterde even waardoor zij voor kort zijn ogen ontmoette. “Ik heb geen problemen met je hoor. Dit” Ze wees naar haar emotieloze gezicht. “Zo kijk ik gewoonlijk, dus trek je daar maar niets van aan” Ook de tonering in haar stem klonk zo koud als de bergen waar zij oorspronkelijk vandaan kwam. Ze ging aan de rand zitten waardoor zij met haar voeten lekker in het koele water begon te badderen. Haar ogen waren gericht op de vissen die erin zwommen. Nu ging de man zeker geen viool meer spelen in haar aanwezigheid. De dame vertikte het gewoon om weg te gaan. Ze wilde eigenlijk nog langer zwemmen. Dat deed ze de man niet aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lloyd
Level 1
avatar

Aantal berichten : 31
Registratiedatum : 01-07-12

BerichtOnderwerp: Re: De Rivieren van Patan - Waterval   do jul 05, 2012 5:32 am

Lloyd keek hoe de haren van het meisje te snel opgedroogd. Normale personen konden dat soort dingen niet. Hij knikte naar haar hoewel hij niet wist of ze het zag. "Ik zal me er niets van aantrekken." Zei hij met een kalme stem tegen haar. Even keek hij in de verte. Het bos met zijn bomen en planten. "Stuurde je water?" Vroeg hij toen aan haar, om dat hij toch wel nieuwsgierig was. Water was de tegenpool van zijn element, vuur. Hij haalde een hand door zijn haren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Incilia
Level 2
avatar

Aantal berichten : 492
Registratiedatum : 22-06-12

BerichtOnderwerp: Re: De Rivieren van Patan - Waterval   do jul 05, 2012 9:01 am

Bij zijn vraag was Incilia even stil en luisterde zij naar de stroming van de waterval. Een vrij rustgevend geluid wat prettig klonk. Als je beter luisterde kon je de vogels horen en andere dieren. Het kwam door haar gehoor, beter als dat van anderen. "Ja ik doe watersturen. Mijn element" ze sloot haar ogen en langzaam zweefde een bol van water die zij vlak langs zijn hoofd schoot. "Niet schrikken. Ik raak je niet. Ben je ook iemand met krachten?" Vroeg ze zachtjes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lloyd
Level 1
avatar

Aantal berichten : 31
Registratiedatum : 01-07-12

BerichtOnderwerp: Re: De Rivieren van Patan - Waterval   ma jul 09, 2012 4:59 am

Lloyd schrok niet en keek rustig naar de bol die over zijn hoofd schoot. "Ja." Zei hij tegen haar en ging toen voorzichtig naast haar op de steen zitten, zijn voeten net niet in het water. "Jouw tegenpool." Zei hij tegen haar en glimlachte flauw. Hij vond water een mooiere kracht. Vuur was zo roekeloos en gevaarlijk, terwijl water daar in tegen heel zacht kon zijn. Er waren geen zachte kanten aan vuur. Het was alleen maar vernietiging.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Incilia
Level 2
avatar

Aantal berichten : 492
Registratiedatum : 22-06-12

BerichtOnderwerp: Re: De Rivieren van Patan - Waterval   ma jul 09, 2012 5:08 am

"Mijn tegenpool? wat kom ik vaak mensen tegen met het element vuur, bijzonder. Ik vind dat een schitterende kracht om te bezitten. Vernietigd, angstaanjagend en vooral dodelijk. Maar het heeft natuurlijk ook zijn positieve kanten, het geeft warmte, het geeft je licht in tijden van duisternis en uiteindelijk zou je ook nog elektriciteit kunnen sturen daarbij. Hoe ver ben je al met je krachten?" vroeg Incilia oprecht geïnteresseerd. Als zij iets leuk vond om over te praten dan waren het krachten. Wat mensen konden of hadden ontdekt. De jongen kwam zelfs naast haar zitten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: De Rivieren van Patan - Waterval   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
De Rivieren van Patan - Waterval
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Levea :: Het RPG :: Het continent Patan-
Ga naar: